Home»Muzika»Homeland»Buntovnička himna “Dosta je bre” benda Vlada u egzilu dobila “otrežnjujući” spot

Buntovnička himna “Dosta je bre” benda Vlada u egzilu dobila “otrežnjujući” spot

4
Shares
Pinterest Google+
Vlada u egzilu/Photo: press promo
Vlada u egzilu/Photo: press promo

“Dosta je bre!”, najnoviji singl sa albuma “Intelektualna mobilizacija” benda Vlada u egzilu, dobio je i svoj spot. I to ne običan, već baš onakav koji kod svakog od nas izaziva istu reakciju – dosta je, bre!

Osnivač i “duša” benda, Vladimir Milojković koji već gotovo dve decenije živi preko “velike bare”neprestano prati deševanja u Srbiji i ona su mu najveća inspiracija za pesme koje objavljuje sa svojim bendom Vlada u egzilu.

Da za dobru muziku i dobru ideju udaljenost od 8.000 kilometara nije nikakva prepreka, govori i činjenica da se pesma “Dosta je bre” našla u izboru za Hit godine emisije Bunt RTS i da je trenutno u vođstvu.

Za Hit godine Bunta možete glasati na OVOM LINKU.

Zašto Vlada sve ovo radi, zbog čega je zagovornik “intelektualne mobilizacije” i kome je namenjena poruka “Dosta je bre” pročitajte u intervju koji smo nedavno uradili sa ovim zanimljivim muzičarem:

HL INTERVJU – VLADIMIR MILOJKOVIĆ (VLADA U EGZILU): DECU NAM UČE DA OBRAZ NE POSTOJI, ŠTO SI NENORMALNIJI, TO SI ZANIMLJIVIJI… STVARNO NAM TREBA REPROGRAMIRANJE

Previous post

Džoš Hartnet konačno otkrio zašto je odbio ulogu Supermena i 100 miliona dolara

Next post

Sećate se legendarne melodije iz filma "Top Gun"? E pa ona bi završila u sasvim drugom filmu da se nije umešao - Bili Ajdol

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *