Home»Muzika»Homeland»Slušajte dobru muziku i promenite nečiji život… Evo kako da dođete do humanitarne kompilacije za pomoć deci kojoj je potrebno lečenje

Slušajte dobru muziku i promenite nečiji život… Evo kako da dođete do humanitarne kompilacije za pomoć deci kojoj je potrebno lečenje

4
Shares
Pinterest Google+
Tamarama mixtape
Tamarama mixtape

U okviru muzičkog projekta Tamarama mixtape pokrenuta je izuzetno zanimljiva humanitarna akcija  kako bi se pomoglo onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Reč je, naime, o humanitarnoj kompilaciji na kojoj učestvuje 20 bendova/izvođača (18 iz Srbije i po jedan iz Mađarske i Švedske), koji su snimili po jednu pesmu za pomoć Fondaciji Budi Human. Reč je o numerama različitih žanrova koje su snimili Belau (Mađarska), Čvrge, Doa Dap ft. Miguel Trafficante, DREDDUP, FLM, Fluke T, HOD, Kida Keva Crew, Luka Rajić ft. Џименик aka JYMENIK (Lye’s remix), Moralni Konflikt, neurorockstar, Nikola Radonjić, Prpl t, Rain Delay, Sputñik, Stroberiz ft. David Aksamit, The Cockblockers, The Tilt, Tijamara i Tiny Fighter (Švedska).

Kako biste došli do ove zanimljive kompilacije, sve što je potrebno da učinite je da pokažete humanost i pomognete deci kojoj je potrebna pomoć na sledeći način:

Slanjem SMS-a:

BUDIHUMAN na broj 3030 (mesečna pomoć – 200 din)
ili 500 na broj 3030 (jednokratna pomoć od 500 din)
ili 1 na broj 3030 (jednokratna pomoć od 200 din)
(ili možete i izabrati kom detetu želite uputiti finansijsku pomoć, sve informacije postoje na sajtu www.budihuman.rs)

Dokaz (screenshot ili printscreen) o uplati na pošaljite na mail [email protected], i dobićete link za download humanitarne kompilacije oko koje se okupilo preko 20 izvođača, koji su donirali po jednu svoju pesmu u ovu plemenitu svrhu.

Slušajte dobru muziku i promenite nečiji život!

Dok vam ne stigne kompilacija, podsetite se spota u kojem Čvrge, jadan od učesnika projekta, poručuju da če sve biti bolje “Kad sve opet krene”:

 

Previous post

Stiglo "Vreme promene", novi video singl benda Inbox

Next post

Policija je upala u radio stanicu gde je Sadam Husein besomučno puštao Led Zeppelin... i ne, ovo nije scenario SF filma

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *