Home»Film»Prava priča iz zlatnog kaveza… Stigao trejler za kontroverzni dokumentarac “Framing Britney Spears”

Prava priča iz zlatnog kaveza… Stigao trejler za kontroverzni dokumentarac “Framing Britney Spears”

4
Shares
Pinterest Google+
Britni Spirs/Photo: instagram@britneyspears
Britni Spirs/Photo: [email protected]

The New York Times i Left/Right Productions zajedno su producirali dokumentarni film “Framing Britney Spears“. Film je usredsređen na turbulentnu muzičku karijeru Britni Spirs, ali i na pravne bitke vezane uz njenog kontroverznog oca kao i na pokret #FreeBritney.

Spirs je bila pod zaštitom svog oca od 2008. godine, nakon hospitalizacije zbog mentalnog zdravlja. Međutim, ta sudska odluka trebalo je da bude privremena ali je u decembru iste godine proglašena trajnom i od tada Britni ima velikih problema zbog toga. U avgustu 2020. godine Britni je rekla da više ne želi da njen otac kontroliše njenu karijeru i život, ali se ništa nije promenilo. U novembru iste godine zatražila je da bude smenjen s mesta njenog staratelja i bude izbačen s njenog poseda i rekla da više neće nastupati dok on kontroliše njezinu karijeru.

Noćna mora bez kraja… Britni Spirs ostaje u “kavezu” najmanje do septembra 2021.

Njen otac, Džejmi Spirs u decembru je u svoju odbranu izjavio:

– Imam i nastaviću da pružam nepokolebljivu ljubav i žestoku zaštitu protiv onih koji imaju sopstvene  interese i protiv onih koji žele da naude njoj ili mojoj porodici.

Kampanja #FreeBritney, započeta pre više od deset godina, nastavljena je kroz njene burne borbe, pozivajući da pop zvezda dobije autonomiju nad svojim životom. Film bi trebalo da bude predstavljen kao šesti deo dokumentarnog serijala “The New York Times Presents” na američkim televizijskim kanalima FX i FX na Hulu 5. februara ove godine.

HL/Izvor: nacional.hr

Previous post

Izložba “Opiranje kože” Ivane Kosanović od 26. januara u Galeriji Doma omladine Beograda

Next post

Rokenrol i fudbal... to je ta tajna veza: Fudbaleri Atletika iz Bilbaoa osnovali bend, evo kako zvuče...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *