Bubnjar Slayera Dejv Lombardo bio na korak da se pridruži Megadethu… evo zašto nije

0
248
Oglasi
Dejv Lombardo/Photo: facebookDave Lombardo
Dejv Lombardo/Photo: facebookDave Lombardo

Suosnivač Slayera Dejv Lombardo otkrio je da je razmišljao da se pridruži Megadethu 1986. godine, ali zabrinutost oko količine droge povezane s bendom Dejva Mastejna naterala ga je da se predomisli.

Bubnjar je tada napustio Slayer  nakon što se razočarao zbog finansijskih aranžmana, iako se vratio već sledeće godine. Tokom te pauze otvorila se kombinacija za saradnju sa Mastejnom.

– Hteo sam da se pridružim Megadethu kad sam prvi put napustio Slayer – rekao je Lombardo za podcast Speak N ‘Destroy. – Bilo je više na nivou ideje, Mastejn se toga verovatno i ne seća.

“Come Together”… Frontmen Megadetha i njegova ćerka u kućnoj varijanti izveli legendarni hit Beatlesa

Rekao je da je otišao da vidi bend koji je svirao sa Alisom Kuperom  na turneji Peace Sells … but Who’s Buying?  i sastao su se s članovima benda posle koncerta.

– Video sam momke, nisu izgledali baš zdravo – rekao je. – Mislim da je to bilo vrlo mračno razdoblje za njih. A čuo sam glasine o drogama i sličnim stvarima. Nisam bio svetac, ali držao sam to pod kontrolom i jednostavno mi nisu izgledali zdravo. Nisam video zdrav put za sebe među njima.

UZ SLAYER PROTIV URAGANA… Ovaj fan legendarnog benda stao je na put moćnoj sili prirode… i to ne prvi put

Megadeth je 1987. otpustio bubnjara Gar Samjuelsona zbog problema sa zavisnošću. Zamenio ga je Čak Beler, a ne Lombardo, koji se do tada već vratio u Slayer.

– Megadeth i Slayer svirali su mnogo puta zajedno, i tako, da, jednostavno nisam video da stvari mogu da krenu u dobrom pravcu – objasnio je svoju odluku Lombrado.

Lombardo je s Slayerom svirao u tri navrata, a konačno je otpušten 2013. pošto je još jednom prigovorio o načinu podele para. Bend se raspao 2019. godine posle oproštajne turneje.

HL/Izvor: ultimateclassicrock.som

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime