Home»Muzika»Homeland»Premijera… Bend Mimo Protokola objavio novi video singl “100 svetlosnih godina”

Premijera… Bend Mimo Protokola objavio novi video singl “100 svetlosnih godina”

5
Shares
Pinterest Google+
Mimo Protokola/ Photo: Promo (Kontra records)
Mimo Protokola/ Photo: Promo (Kontra records)

Beogradski punk/rock bend Mimo Protokola objavio je uzbudljiv spot za svoj novi singl “100 svetlosnih godina” (Kontra records).

Spot prati Ivanu koja, posle raskida, na umu ima samo jednu stvar – da dođe glave Duciju! Dinamičnom poterom kroz šumu, goneći i loveći ga na sve moguće načine, njihova priča se bliži kulminaciji kako se ona približava njemu…

Mimo Protokola/ Photo: Promo (Kontra records)
Mimo Protokola/ Photo: Promo (Kontra records)

Ekipu benda Mimo Protkola čine: Dušan Duci Popović (frontmen, gitarista i vokal), Nebojša Radovanović (bas) i Isidora Ilić (bubnjevi).

“100 svetlosnih godina” je singl sa predstojećeg istoimenog albuma, čije se pojavljivanje na tržištu očekuje u toku godine.

Ulogu besne devojke tumači glumica Ivana Živković. Ovaj filmski spot režirala je mlada rediteljka Anđela Tončev, a direktor fotografije bio je Vladimir Arsenijević.

Za kostim i šminku bila je zadužena Tamara Toskić, a inspiraciju je delimično pronalazila u Naruto animeu i mangi, što će poznavaoci moći i da prepoznaju u nekoliko navrata.

Producent čitavog projekta bila je Sara Matić, a uz pomoć asistenta režije Kristine Savić, kao i asistenta kamere Ljubiše Jokovića, snimanje je završeno uspešno završeno za svega dva dana.

Postprodukciju su radili Rastko Ubović u montaži, kao i Aleksa Mirosavljević u koloru. Projekat je izveden uz podršku Akademije Umetnosti u Beogradu.

Previous post

Preminula Natali Delon... Fatalna francuska lepotica izgubila bitku sa tumorom

Next post

Tuga... Preminula Mira Furlan

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *