Negativ 13. februara u Kombank dvorani… Nastavak turneje povodom 20 godina na domaćoj rok sceni

0
37
Photo: Promo (Kombank dvorana)
Photo: Promo (Kombank dvorana)

Posle pandemijske pauze u 2020. tokom koje su  otkazali brojne nastupe u Srbiji i regionu, Negativ nastavlja turneju povodom 20 godina na domaćoj rok sceni.

Jubulej koji je trebalo da bude obeležen prošle godine, ipak će “proslaviti” koncertom u Kombank dvorani 13. februara, kako kažu, na najbolji mogući način – “radeći ono što najviše vole, na bini pred publikom”.

Ivana Peters/ Photo: Mika Knežević (promo, Kombank dvorana)
Ivana Peters/ Photo: Mika Knežević (promo, Kombank dvorana)

Fanovi benda i ljubitelji tvrdog rokenrol zvuka imaće priliku da se podsete neprikosnovenog vokala Ivane Peters i muzičke postave u sastavu Nikola Radaković Džoni ( gitara), Dario Janošević (bubnjevi), Milen Zlatanović Zmo (Bas ) koji odavno više nisu “klinci” koji su osnovali bend pre 20 godina, već deo rok sastava koji važi za jedan od najozbiljnijih na ovim prostorima.

Kako najavljuju, na bini bini će im se u nekoliko navrata pridužiti još gostiju koji će zasvirati sa njima i dodatno obogatiti “već dobro poznat i moćan nastup”.

Negativ/ Photo: Mika Knežević (promo, Kombank dvorana)
Negativ/ Photo: Mika Knežević (promo, Kombank dvorana)

Iza Negativa su četiri studijska albuma, desetine hitova, stotine koncerata, a kako kažu članovi ove vredne ekipe, trenutno rade na pesmama za svoj novo izdanje.

Zbog globalne pandemije su tokom  2020. otkazali više od 20 koncerata u regionu, ali je želja, kako poručuju, da naprave audio zapis sa koncerta u Kombank dvorani i da to takođe objave kao izdanje.

– Veliki broj ljudi poslednjih godinu dana nije u mogućnosti da prisustvuje koncertima, pa je ovo jedan od načina da se i njima omogući da uživaju u živim koncertima – ističu članovi benda.

Negativ se pojavio 1999. godine u jednom mračnom trenutku, za vreme bombardovanja. Ivana je posle raspada grupe TAP 011 odlučila da se bavi muzikom koja je daleko više u njenoj prirodi.

Srećom naletela je na “klince” iz kraja koji vole da praše. Dogovorili su se da naprave nekoliko zajedničkih proba i iz toga se izrodilo nešto što je za kratko vreme privuklo pažnju svih očiju okrenutih ka muzičkoj sceni Srbije. Nastao je Negativ.

Ulaznice zakoncert možete dakupite na blagajni Kombank dvorane i na svim prodajnim mestima Ticket Visiona.

NAPOMENA: broj mesta je ograničen na 500 osoba.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime