Home»Film»Filmsko veče za dame uz komediju “Dublerka” 21. januara u Kombank dvorani

Filmsko veče za dame uz komediju “Dublerka” 21. januara u Kombank dvorani

4
Shares
Pinterest Google+
Photo: Promo
Photo: Promo

Tradicionalno filmsko “Veče za dame” biće održano u četvrtak 21. januara od 19:00 časova u Kombank dvorani uz premijeru najnovije holivudske komedije “Dublerka” Džejmi Babit sa Dru Barimor u glavnoj ulozi.

Kao i do sada, sve dame će pre filma dobiti simboličan poklon, dok će svi članovi Film kluba dobiti duple bodove na svojoj kartici, samo za ovu projekciju.

Uz poštovanje svih epidemiološkim mera, kao i smanjen kapacitet sale, posetioci će moći da uživaju u komediji u kojoj ne više tako aktuelna glumica Kendi (Dru Barimor), uhvaćena zbog utaje poreza, angažuje svoju bivšu dublerku Paulu (takođe Dru Barimor) da ide na rehabilitaciju umesto nje.

Između njih se razvija specifičan odnos kada kada Kendi shvati da može da koristi Paulu kao rezervnu ulogu za sve stresne delove svog života.

Ali Paula u potpunosti prihvata svoj novi identitet, preuzimajući Kendinu karijeru i dečka, da bi na kraju izbacila Kendi iz sopstvene kuće!

Kendi sada mora da preživi u stvarnom svetu dok se Paula grčevito drži krhkog, ali slavnog života o kome je oduvek sanjala.

Previous post

Strpljenje ih izdaje, biće fajta... Blankfile objavili novi video singl "Dogs Will Bark"

Next post

ZEYN objavio treći studijski album... "Nobody is Listening"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *