Žena je ušla u zalagaonicu s idejom da proda odelo Bilija Gibonsa… Rik je bio u dilemi, a onda je pozvao – Bilija Gibonsa

0
119
Bili Gibons, Pown Stars/Photo: YouTube printscreen
Bili Gibons, Pown Stars/Photo: YouTube printscreen

U najnovijoj epizodi serijala “Zvezde zalagaonice” koja je emitovana na kanalu History, gostovao je legendarni Bili Gibons iz benda ZZ Top.

Naime, jedna žena donela je njegovo kultno crveno odelo u zalagaonicu kako bi ga prodala. Vlasnik Rik Harison bio je oduševljen viđenim pa je, naravno, poželeo da kupi odelo. Žena je tražila 25.000 dolara pa je Rik odlučio da pozove stručnjaka da potvrdi autentičnost odela pre nego što prihvati ili odbije tu ponudu.

Na veliko iznenađenje, sam Gibons je došao u zalagaonicu kako bi potvrdio autentičnost odela. Odelo jeste bilo njegovo, a ispričao je kako su takva odela bila veliki hit 70-ih godina prošlog veka. U ovom odelu muzičar se pojavio na coveru albuma “Fandango!” grupe ZZ Top.

Gibons je procenio odelo na 50.000 dolara, a na kraju su se Rik i žena našli na 20.000. Pored toga, Rikov cilj je da donira odelo muzeju Antone’s Blues u Ostinu.

HL/Izvor: soundguardian.com

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime