Više od 150 hiljada ljudi pratilo online nastup Nine Kraviz… Večeras stiže Amelie Lens

0
38
Nina Kraviz/ Photo: Promo (Exit)
Nina Kraviz/ Photo: Promo (Exit)

Prvi od tri finalna “Exit to 2021” programa, strim sjajnog tročasovnog seta Nine Kraviz snimljen 2018. na zatvaranju mts Dance Arene, sinoć je na Petrovaradinsku tvrđavu vratio više od 150 hiljada gledalaca iz celog sveta!

Inspirativan nastup techno umetnice premijerno i ekskluzivno mogao je da se gleda na Exitovom Facebooku i YouTube kanalu, a u promociju se aktivno uključila i Nina, najavljujući ga danima ranije, ali i objavljujući tokom samog strima.

Na svojim društvenim mrežema, na kojima je prati više od tri miliona fanova, mogli su se videti video snimci u kojima snima sebe kako gleda nastup, da bi po završetku ostavila poruku: “Hvala vam! Postala sam jako emotivna gledajući vas kako plešete i uživate u muzici do 9 ujutru na jednoj od najlepših bina na svetu”.

Komentari fanova širom sveta na ovaj jedinstven “throwback” u to nezaboravno julsko jutro kretali su od neizbežnih tagovanja prijatelja, poziva na ples, svedočenja iz prvih redova rova Dance Arene, pa sve do onog najemotivnijeg – “Vidimo se 2021!” jer je upravo Nina Kraviz jedna od hedlajnerki velike proslave 20. godišnjice EXIT festivala od 8. do 11. jula ove godine.

Exit 2018Thank you so much for watching. Seeing you all dance till 9 in the morning in the day light at this amazingly beautiful Serbian place made me feel really emotional. I really hope to see you all on the dancefloor soon. Love you all very much <3 p.s. the Exit festival 2018 set is now on my Youtube channel.

Posted by Nina Kraviz on Thursday, 14 January 2021


Protekli decembar bio je posebno zanimljiv za Ninu jer je konačno objavljena video-igra “Cyberpunk 2077“, za koju ne samo da je radila muziku, nego se pojavljuje i kao jedan od likova.

Plastična hirurškinja koja operiše u teškom podzemlju i, naravno, “popravlja“ ljudska tela ilegalnim kibernetičkim delovima, uloga je koja joj je ponuđena nakon što je već pristala da komponuje muziku.

Za igricu je napravila čak pet originalnih kompozicija koje su se našle i na zvaničnom soundtracku uz izvođače kao što su Run The Jewels, A$ap Rocky i Grimes.

Amelie Lens/ Photo: Exit
Amelie Lens/ Photo: Exit

Program “Exit to 2021“ nastavlja se večeras u 20:21 još jednom svetskom ekskluzivom i premijerom, snimkom nastupa Amelie Lens sa mts Dance Arene kojim se završio festival 2019. godine, što je ujedno i poslednji nastup koji se desio na Exitu do danas.

Predivan set ove istinske techno umetnice biće i podsećanje da ovog maja stiže na Sea Star festival u umašku lagunu Stella Maris, a moći će da se pogleda na Facebook stranici i Youtube kanalu EXIT festivala.

U subotu 16. januara prazničan specijal završava se uzbudljivom novom formom VR žurki u kojoj Exit u saradnji sa klubom Bootshaus i inovativnom platformom Sansar, donosi virtuelni živi nastup house majstora andhim.

Virtuelna žurka iz Bootshausa biće besplatna i moći će da se prati pomoću VR naočara na Sansarovoj platformi na ličnim računarima, na svim uređajima koji koriste Sansarovu aplikaciju, na Twitch kanalu Bootshausa te na sajtu Exit festivala, a počinje u 19:00 časova.

Exit to 2021/ Photo: Promo
Exit to 2021/ Photo: Promo

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime