Kanibalizam u Holivudu? Otkrivena “čudna” prepiska, mladi glumac optužen da je pravi Hanibal Lekter

0
168
Armi Hamer/Photo: movi screenshot
Armi Hamer/Photo: movi screenshot

Američki mediji bruje o porukama koje je glumac Armi Hamer navodno slao devojci, nepoznatoj javnosti, a u kojima joj piše kako bi odsekao njen nožni prst i držao ga u džepu.

Lavina navodnih prepiski glumca, poznatog po filmovima “Ogledalce, ogledalce”, “Zovi me tvojim imenom” i drugim, krenula je društvenim mrežama, a u njegovim bolesnim fantazijama je prema njima bilo uključeno više žena.

Naime, anonimi, sada i privatni profil na društvenoj mreži Instagram “House of Effie”, objavio je seriju skrinšotova na kojima su prikazane poruke koje je glumac, navodno, uputio izvesnoj devojci, a koje su sadomazohističkog sadržaja i upućuju na kanibalizam. Poruke su navodno razmenjene u periodu od 2016. godine pa sve do 2020.

Autentičnost ovih skrinšotova još nije utvrđena, a glumac se nije oglasio tim povodom.

“Ti živiš da bi me poslušala i bila moj rob”, piše u jednom skrinšotu.

“Ako bih želeo da ti odsečem nožni prst, držao bih ga u svom džepu i tako bih uvek posedovao jedan deo tebe”, piše u drugoj poruci koju je glumac, navodno, slao devojci.

U drugoj prepisci koja je isplivala na društvenoj mreži Tviter Hamer, navodno, priznaje da je kanibal.

“O moj bože. To me je baš naložilo i sad sam zbunjen zašto. Razmišljam o tome kako držim tvoje srce u svojim rukama i kontrolišem ga kako kuca. Ja sam 100 posto kanibal. Želim da te pojedem. To je baš zastrašujuće priznati. Nikome nikada to nisam priznao. Ranije sam već izvadio srce živoj životinji i pojeo ga dok je još bila vruća”, stoji u jezivoj prepisci koja se širi društvenim mrežama.

HL/Izvor: nova.rs

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime