Home»Muzika»Svetske premijere nastupa Nine Kraviz i Amelie Lens 14. i 15. januara na Exit TV

Svetske premijere nastupa Nine Kraviz i Amelie Lens 14. i 15. januara na Exit TV

4
Shares
Pinterest Google+
Dance Arena/Exit promo
Dance Arena/Exit promo

Svetske premijere nezaboravnih setova tehno heroina Nine Kraviz i Amelie Lens sa zatvaranja Dance Arene 2018 i 2019. godine, kao i VR žurka u saradnji sa jednim od vodećih nemačkih klubova Bootshaus uz nastup house DJ dua andhim deo su ekskluzivnog programa finala prazničnog specijala “Exit to 2021”.

Nakon što su u okviru ovog programa 31. decembra emitovani neki od najboljih nastupa u istoriji glavne bine festivala uz The Cure, The Prodigy, David Guetin specijalni ponoćni set i mnoge druge, publici širom sveta premijerno će biti predstavljene ekskluzive sa mts Dance Arene.

Tako će u četvrtak 14. i petak 15. januara na Exitovim Facebook i Youtube kanalima biti emitovani nikada objavljeni nastupi kojima su dve ikone Exitove elektronske bine zatvorile Dance Arenu 2018. i 2019. godine.

U subotu, 16. januara publika će imati priliku da iskusi inovativnu novu formu VR žurki u kojoj Exit u saradnji sa klubom Bootshaus i inovativnom platformom Sansar, donose virtuelni živi nastup house majstora andhim.

Nina Kraviz/ Photo: Promo (Exit)
Nina Kraviz/ Photo: Promo (Exit)

Nakon što je godinu dana ranije zatvorila festival i doprinela tome da Exit za svoje izdanje iz 2017. godine dobije titulu najboljeg evropskog festivala, Nina Kraviz u julu 2018. vratila se svojoj drugoj kući i još jednom dobila čast završnog seta.

Prepun rov Dance Arene disao je kao jedno u višesatnom setu na čijem kraju su je, u atmosferi koja je do tada viđana samo na velikim rok svirkama, ovacijama uzvikivajući njeno ime, pozvali na bis koji je Nina obeležila kultnom trakom “Ghetto Kraviz“.

Snimak ovog nastupa prvi put će javno biti prikazan u četvrtak, 14. januara u 20:21 i najaviti njen novi dolazak na Petrovaradinsku tvrđavu za veliku proslavu 20. rođendana Exit festivala.

Amelie Lens/ Photo: Exit
Amelie Lens/ Photo: Exit

Nastup Amelie Lens na Dance Areni 2019. godine ostao je pored izuzetnog seta, upamćen i po tome kada je ova tehno diva, inspirisana zajedničkom istorijom grupe The Prodigy i Exita, na samom kraju pustila pesmu “Firestarter”, u čast preminulog pevača grupe, Keitha Flinta, što je izazvalo oduševljenje cele publike.

Zanimljivo je da je ovo ujedno i poslednja pesma koja je do danas puštena u okviru Exit festivala. Svetska premijera strima biće emitovana u petak, 15. januara sa početkom u 20:21.

Snimci setova Nine i Amelie moći će da se pogledaju na na Facebook stranici i YouTube kanalu Exit festivala.

Exit to 2021/ Photo: Promo
Exit to 2021/ Photo: Promo

Vodeći nemački klub Bootshaus na DJ mag listi pokrenuo je nedavno svoje virtuelno izdanje, a ovom prilikom će sa Exit festivalom biti domaćin nastupa nemačkog DJ dvojca andhim.

U subotu, 16. januara u 18:00, najnoviji šou povešće ljubitelje kvalitetnog house zvuka u virtuelni klub Bootshaus u okviru inovativne aplikacije Sansar.

Gosti širom sveta moći će da uđu u prostor, prilagode svoje lične avatare i prepuste se, ne samo nastupu glavnih zvezda, nego i druženju sa drugim posetiocima, pa čak i u uživanju u pićima u baru.

Glavne klupske prostorije tačno su replicirane u virtuelnom okruženju, a publika može očekivati istu atmosferu po kojoj je Bootshaus poznat.

Virtuelna žurka iz Bootshausa biće besplatna i moći će da se prati pomoću VR naočara na Sansarovoj platformi na ličnim računarima, na svim uređajima koji koriste Sansarovu aplikaciju, na Twitch kanalu Bootshausa kao i na sajtu Exit festivala.

Previous post

Doček 7529... Deset sati programa za novogodišnju noć 13. januara

Next post

Objavljen prvi insert iz filma "Dara iz Jasenovca“, srpskog kandidata za Oskara

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *