Home»Fun»Cars & Bikes»Možda je to bio Erikov auto u “Veselim sedamdesetim”… ali sada čuveni oldatjmer Vista Cruiser vozi – Fez

Možda je to bio Erikov auto u “Veselim sedamdesetim”… ali sada čuveni oldatjmer Vista Cruiser vozi – Fez

4
Shares
Pinterest Google+
Vesele sedamdesete/Photo: printscreen
Vesele sedamdesete/Photo: printscreen

Možda je to bio Erikov automobil u TV seriji “Vesele sedamdesete”, ali je oldtajmer Vista Cruiser iz 1969. ipak pripao Fezu.

Pojavivši se u TV emisiji “The Kelly Clarkson Show” u jednom od svojih automobila, Vilmer Valderama, koji je u sitkomu igrao Feza, stranog učenika na razmeni, otkrio je da je zadržao vozilo koje su junaci često vozili u seriji. Uvodna špica serije je, takođe, snimljena u Vista Cruiseru.

To se desilo kad smo snimali poslednju sezonu “Veselih sedamdesetih”, pa sam otišao u odeljenje rekvizita i pitao ih koliko košta Vista Crusier. Prvo nisu verovali da ga želim, a onda su mi rekli 500 dolara, pa sam ga i kupio za 500 dolara iz odeljenja za rekvizite – prisetio se Valderama.

Vesele sedamdesete/Photo: printscreen
Vesele sedamdesete/Photo: printscreen

Glumac, koji obožava automobile, šalio se sa Keli Klarkson kako je kao dete sanjao da će se ostvariti, pa će moći da kupi kola koja stoje u garaži sa “crklim” akumulatorom.

– Mislim da je to najbolja stvar koju sam kupio u svojoj karijeri. Kad ga pogledam, prisetim se kad sam imao 17, 18 godina i špice u kojoj ga vozimo. Iskreno, biće u mojoj porodici zauvek. Staviću ga u testament kako bi moja deca nasledila teret njegovog držanja u garaži – dodao je Valderama.

LUDO, BRZO I RASKOŠNO… KAO I ON: OVO SU 11 OMILJENIH AUTOMOBILA PITA TAUZENDA IZ KOLEKCIJE KOJA VREDI… KOL’KO ‘OČEŠ

Vista Crusier se pojavio na mnogim listama kultnih TV automobila, zajedno sa Bluth Company iz “Arrested Development”, Mystery Machine iz “Scooby-Doo” i KITT iz “Knight Rider”.

HL/Izvor: telegraf.rs

Previous post

Deni Bojl snima seriju o Sex Pistolsima... Dobrodošli na mesto detonacije britanske ulične kulture

Next post

Odluka koja je iznenadila sve... Marko Hietala napustio Nightwish

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *