Rust Red Romance i tonota predstavili remix pesme Mighty Summer

0
27
tonota/ Photo: youtube.com printscreen
tonota/ Photo: youtube.com printscreen

Rust Red Romance i tonota predstavili su remix pesme “Mighty Summer“ koja se nalazi na albumu “Buick Transgalactic 47“ projekta Rust Red Romance objavljenog 2020.

Tonota je mlada producentkinja iz Zagreba, najviše aktivna u duu Playground Hustle koji spaja elektroniku s eksperimentalnim repom.

Pesmom “Mighty Summer”, #JimJuly najavljuje novi album…

Posted by Headliner.rs on Monday, 21 September 2020


Sa prvim live setom u kojem je povezala govor Alan Wattsa s industrijskim ritmovima i melodijskom arpovima nastupila je na Illectricity festivalu kao jedan od Nucomera 2018. godine.

Pored toga nastupala je u Pločniku, Medici i KSET-u kao podrška novonastalim kolektivima koji promovišu nove pristupe elektronici i ideji rave partija (VOLTA, Corrupt).

Krajem aprila 2020. objavila je prvu solo pesmu pod nazivom “Sve se kretalo i sve je stalo”.

tonota/ Photo: Vladimira Spindler
tonota/ Photo: Vladimira Spindler

Prošle godine nastupala je na Izložbi zvuka u sklopu ZEZ festivala, i snimila zajedno sa varboska improvizovani set za Kulturpunkt.

Trenutno učestvuje u produkciji novog albuma Sare Renar, radi remixe za Aquarius Records, priprema izdanje za kompilaciju Žive Muzike i sarađuje s najdražim kolegom varboska.

– Soundovi koji su bili u pjesmi su dosta soundscape koji inače ne koristim pa sam pjesmi pristupila pokušavajući izaći izvan svojih okvira. Prvo sam se nabrijala da napravim techno, ali po putu sam zaključila da ne znam to raditi tako da je rezultat moja vizija tipičnije klupske trake. Išla sam se zabaviti rocesom i bilo mi je odlično raditi nešto što inače ne radim – kaže tonota o novom remixu.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime