Trent Reznor priznao: Bouvi mi je pomogao u najmračnijim momentima mog života

0
71
Oglasi
Trent Reznor/ Photo: Facebook @ninofficial
Trent Reznor/ Photo: Facebook @ninofficial

U razgovoru za portal Consequence of Sound, Trent Reznor je progovorio o svem odnosu s pokojnim Dejvidom Bouvijem.

Frontmen benda Nine Inch Nails imao je čast da prati Bouvija na turneji “The Outside Tour” 1995. godine, a osim što su otvarali koncerte, NIN su se Bouviju pridružili i u izvođenju nekoliko pesama.

KAD BOUVI PEVA LENONA I DILANA… COVERI PRVI PUT OBJAVLJENI NA DAN KADA BI DEJVID NAPUNIO 74…

Ali, Reznorov odnos s legendarnim Bouvijem započeo je puno ranije u sedamdesetim godinama prošlog veka kada je mladi Reznor otkrivao Bouvijevu muziku tokom stvaranja svoje takođe revolucionarne karijere.

KAKO JE BOUVI UKRAO FORU OD LENONA… I KAKO MU JE OVAJ TO ŠMEKERSKI VRATIO

Nine Inch Nails sarađivali su s Bouvijem na vrhuncu svoje popularnosti, a istovremeno Reznor je bio na vrhuncu svoje borbe za zavisnošću:

– Ono što je na mene ostavilo najveći utisak je to što sam bio toliko zavistan i toliko loše, a on se upravo izvukao iz sličnog stanja. Imali smo nekoliko veliki brat/očinskih razgovora kada me pozvao sa strane i rekao mi: ‘Moraš da se sabereš. Ne moraš da završiš tako” – rekao je Reznor i nastavio:

– I dalje razmišljam o njemu i stalno ga slušam. Zahvalan sam što su nam se putevi ukrstili i zahvalan sam, znao on to ili ne, koliko mi je pomogao u tim mračnim vremenima pre nego što sam odlučio da se saberem. I čujem njegov glas, probio je kroz slojeve sranja s kojima sam se okružio. Zahvalan sam mu na tome.

HL/Izvor:  sound-report.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime