Saša Baron Koen: “Ubiću” Borata, ne treba mi sad kad više nema Trampa  

0
57
Borat/Photo: 20th Century Studiod
Borat/Photo: 20th Century Studios

Saša Baron Koen polako zaokružuje Boratov svet, rekavši da se lik više nikad neće vratiti, piše Far Out Magazine. Vest je stigla ubrzo nakon što je Koen ostvario međunarodni uspeh sa poslednjim ostvarenjem – Borat Subsequent Moviefilm.

Projekat je započet 2006. godine, sa originalnim satiričnim dokumentarcem, u kom je Koen predstavio “nesvakidašnjeg” TV novinara iz Kazahstana. Film je bio toliko popularan da je zacementirao Koenovu slavu, do danas ostavši njegova najpoznatija uloga. Sad, nakon poslednjeg filma o Boratu, Saša je za Variety izjavio:

– Borata sam vratio zbog Trampa. Postojala je svrha za ovaj film i zaista ne vidim svrhu da ga radim ponovo. Borat je zaključan u ormariću.

BORAT “NACRTAO” NOVU METU: JEDAN JE PAO, OSTAO JE JOŠ JEDAN!

U novom nastavku, Koen je svetu predstavio i Mariju Bakalovu, u ulozi Boratove ćerke Tutar, ujedno targetirajući bivšeg predsednika Donalda Trampa i njegovog zamenika Majka Pensa u toku pandemije korona virusa i američkih predsedničkih izbora 2020.

– Postojali su trenuci u toku snimanja kad sam se zapitao: Zašto ovo radim? Da li sam lud? Da li sa mnom nešto nije u redu? – dodao je Saša Baron Koen.

Pogledajte jednu od scena zbog kojih je to izjavio, gde Tutar intervjuiše Rudija Đulijanija, advokata Donalda Trampa.

HL/Izvor: telegraf.rs

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime