Policija izdala poternicu za gitaristom grupe Iced Earth zbog provale u zgradu američkog Kongresa

0
31
Džon Đafer/Photo: facebook@OfficialIcedEarth
Džon Đafer/Photo: facebook@OfficialIcedEarth

Osnivača i gitaristu američke heavy metal grupe Iced Earth Džona Šafera traži američka policija zbog provale u zgradu američkog Kongresa 6. januara.  Šafer je vrlo popularnu američku heavy metal grupu Iced Earth osnovao 1984. godine i sve vreme je ostao jedini stalni član grup i sanjima objavio 12 albuma. Horde pristalica Donalda Trampa nasilno su zauzele zgradu Kongresa u Vašingtonu dok je trajao postupak potvrđivanja izborne pobede Džoa Bajdena. Đafer je fotografisan među izgrednicima koji su narušili bezbednost u Kongresu, divljajući po zgradi.

MA KAKAV NOSTRADAMUS, “SIMPSONOVI” SU ZAKON… VEĆ SU POGODILI NAPAD NA KAPITOL, A EVO ŠTA PREDVIĐAJU ZA 20. JANUAR

Tako se metalac našao na spisku izgrednika za kojima traga policija u Vađingtonu zbog ‘krivičnih dela povezanih s nemirima’ i nezakonitog ulaska u Kongres. Šafer je već ranije učestvovao u demonstracijama u znak podrške Donaldu Trampu, a za nemački Die Welt je izjavio:

– Oni će pasti. Oni se petljaju s pogrešnim ljudima, verujte mi..

I pre te izjave Šafer je već za medije izjavljivao kako je pandemija Covid-19 ‘kampanja psihološkog ratovanja više nego što je ozbiljna pandemija’ govoreći o sve većoj cenzuri medija i skrivanju prave istine.

HL/Izvor: nacional.hr

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime