Bioskop Kombank dvorana radi i tokom božićnih praznika… Na repertoaru “Sećanja iz Italije”, “Beše jednom” i “Čudesna žena 1984.”

0
29
Sećanja iz Italije/ Photo: Promo (Kombank dvorana)
Sećanja iz Italije/ Photo: Promo (Kombank dvorana)

Bioskop kao trenutno najbezbednije mesto zabave, nastavlja rad i tokom božićnih praznika uz poštovanje svih epidemioloških mera, a ljubitelje kinematografije na velikom platnu Kombank dvorane očekuju i najsvežija ostvarenja, kojima zvanično započinje i nova filmska godina.

Od Božića na repertoaru će se naći i debitantsko ostvarenje reditelja Džejmsa Darsija “Sećanja iz Italije” sa Lijamom Nisonom i Majklom Ričardsonom u glavnim ulogama.

Sećanja iz Italije/ Photo: Promo (Kombank dvorana)
Sećanja iz Italije/ Photo: Promo (Kombank dvorana)

Interesantno je da svoju bolnu životnu priču, Nison i njegov sin Majkl prenose na bioskopsko platno. Drama sa elementima komedije vodi nas kroz predele Toskane gde problematični sin Džek insistira da otac udovac proda porodičnu vilu. Putovanje postaje idealna prilika da porade na svom porodičnom odnosu.

Od  prvog vikenda Nove godine na veliko platno stiže i avanturistička  fantazija “Beše jednom” rediteljke Brende Čepman sa Anđelinom Džoli.

Ljubitelji fantastične akcije moći će da uživaju u nastavku filma iz 2017. godine – “Čudesna žena 1984” rediteljke  Peti Dženkins, koja je te godine “napravila” najprofitabilniji film u istoriji filmske industrije koji potpisuje žena reditelj.

Najmlađima će na raspolaganju biti i “Fantastični povratak u OZ”, kao i “Lesi se vraća kući”, a na repertoaru je još od oktobra i domaći film “Vikend sa ćaletom”.

Radno vreme bioskopa na Badnji dan (6. januar) je od 10:00 do 18časova, dok će bioskop za Božić (7. januar) biti otvoren od 15:00 do 21:00 čas.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime