Misteriozni “peti član” Black Sabbatha… Slavni gitarista otkrio svoje paranormalno iskustvo

0
84
Toni Ajomi/Photo> facebook@tonyiomm
Toni Ajomi/Photo> facebook@tonyiomm

Gitarista Toni Ajomi otkrio je da su Black Sabbath često osećali da ih prati misteriozni “peti član”.

On je rekao je da se snažan fenomen osećaja nečije prisutnosti dogodio kada su sva četiri člana izvorne postave bili zajedno – i da je to bilo pozitivno iskustvo.

– Uvek smo u bendu osećali da postoji peti član – rekao je Ajomi za Mojo u novom intervjuu.

– Zvuči smešno sada, ali uvek smo osećali da nas neko čuva i vodi. Ovu prisutnost smo osetili kada smo svi bili zajedno. Bila je to jedna od stvari koju bismo preveli tako kao da postoji peti član koji pazi na nas. … Bili smo toliko bliski kao bend, od početka smo živeli jedni drugima “u džepovima”, da smo postali kao jedno. Ovaj peti član nam se činio vrlo stvarnim i prisutnim.

 

Važno je da se zna šta je čije… 😉 Black Sabbath Ozzy Osbourne Tony Iommi

Posted by Headliner.rs on Thursday, 13 August 2020

Ajomi ipak kaže da to sa “petim članom” nisu uvek bila baš najprijatnija iskustva.

– Činilo se da nam se uvek događaju stvari koje su bile prilično čudne. Na primer, bili bismo u kombiju, a jedan od nas pogledao bi kroz prozor i rekao: “Hej, vidi, tamo je fish-and-chip shop”- i baš kad bismo rešili da stanemo, svetla bi se ugasila u prodavnici. Tada su nam se stalno događale neobične stvari.

U istom je intervjuu Ajomi je preuzeo krivicu za penzionisanje Black Sabbatha 2017. godine, navodeći pritom kao razlog naporne turneje dok je on vodio svoju borbu srakom.

– U osnovi, verovatno sam ja kriv – rekao je. – Ostajali smo kasno noću i stalno smo negde leteli. Ne mogu da se požalim jer smo imali sjajne hotele i najbolje od svega, ali to me umaralo. … Kada sam razgovarao sa svojim lekarom, rekao je: ‘Ne bi trebalo da to raditr u ovoj meri’. Počeo sam da neprestano brinem. Osetio sam da moram negde da podvučem crtu jer nismo mogli zauvek da putujuemo, a zatim snimamo novi album za novu turneju i tako u krug.

METAL GITARISTI ODABRALI: TONI AJOMI ODSVIRAO JE NAJBOLJI RIFF SVIH VREMENA…

On je ponudio još jedan razlog:

– Voleo sam da budem s bendom i sviram koncerte, ali mrzeo sam usamljenost ostatka vremena. Kad dođete u hotel i imate slobodan dan, ne znate šta da radite sa sobom… ponekad ne možete jednostavno da izašete i pšrošetate jer su okolo obožavaoci ili vas jednostavno mtzi da izađete. Lako je zaključati se u svoj mali svet.

HL/Izvor: ultimateclassicrock.com

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime