Home»Mobil Music Fest»Sanitarium posle pobede na Mobil Music Festu poslao poruku najvećim konkurentima: Underforce, dođite da svirate sa nama!

Sanitarium posle pobede na Mobil Music Festu poslao poruku najvećim konkurentima: Underforce, dođite da svirate sa nama!

6
Shares
Pinterest Google+
Sanitarium (MMF 2020, Klub Fest)/ Photo: AleX
Sanitarium (MMF 2020, Klub Fest)/ Photo: AleX

Alternativni metal bend Sanitarium oduševio je žiri festivala Mobil Music Fest i pobedio, istina tesno, na festivalu koji smo organizovali i tako zaradio snimanje albuma za PGP RTS.

Sanitarium su...
Nenad Živković Žile (vokal), Marko Narančić Narke (gitara), Uroš Pajić Paja (gitara), Viktor Kiralj (bas gitara) i Miloš Bajić Hobit (bubnjevi)

Reč je o sjajnoj ekipi koja već dugo beskompromisno gura svoju priču, žestoku, samodovoljnu i van svih glavnih muzičkih tokova, ali istovremeno oko sebe širi pozitivnu energiju, dobre namere i potpuno odsustvo foliranja, što su potvrdili i za mnoge neočekivanom prvom reakcijom posle pobede.

– Evo, bićemo iskreni, drugačije ne znamo. Bez lažne skromnosti. Nadali smo se prvom ili drugom mestu. Krenulo nas je prethodne dve godine, pa smo išli tom logikom. A takođe uvek ostavimo dušu na bini. Damo 1500% sebe, pa šta bude. Mnogo smo srećni što smo pobednici, kao i svaka prethodna pobeda, i ova znači mnogo. Možda čak i više, jer ipak nagrada je ALBUM. Lenji smo bili da snimimo to do sada, ali sada nemamo izgovor. Lep kraj godine za nas – kažu momci iz Sanitariuma da posle finala u kojem su za samo nekoliko glasova nadmašili Industrijski kombinat i Underforce.

POBEDNIK MOBIL MUSIC FESTA #2 JE – SANITARIUM!

A onaj deo koji govori o dobrim namerama i operisanosti od sujete, Sanitarium je potvrdio upravo otvorenim pozivom bendu koji im je bio jedan od najžeščih konkurenata za pobedu.

 – Ovim putem bismo želeli da se zahvalimo Headlineru na svemu i dosadašnjoj saradnji, vi ste jedan neponovljiv portal. Takođe bismo želeli javno da pozovemo bend Underforce da gostuje na našem Headbang Festivalu sledeće godine. To je bend koji je na nas ostavio najjači utisak, tako mladi a prže opasno. Sve najbolje, drugari. Sve vas voli Sanitarium.

Pogledajte spot za pesmu “Režim” kojom se Sanitarium plasirao u finale Mobil Music Festa:

A ovde pogledajte snimak kompletnog finala:

 

Mobil Music Fest finaleFinale festivala Mobil Music Fest

Posted by Headliner.rs on Wednesday, 30 December 2020

Previous post

Šta to, ustvari, svira klinac pored harmonikaša u legendarnoj sceni iz "Ko to tamo peva"? I da li ste znali da isti instrument koriste i Pepersi...

Next post

U čast Vlade Divljana... Dečji hor iz Zrenjanina otpevao njegovu čuvenu novogodišnju pesmu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *