Home»Muzika»EXIT novogodišnji program i na FB stranici Headlinera… Uđite u 2021. uz The Cure, The Prodigy, Motorhead, Liama Galaghera… Set Dejvida Gete tačno u ponoć

EXIT novogodišnji program i na FB stranici Headlinera… Uđite u 2021. uz The Cure, The Prodigy, Motorhead, Liama Galaghera… Set Dejvida Gete tačno u ponoć

3
Shares
Pinterest Google+
Phil Anselmo & The Illegals/ Photo: AleX
Phil Anselmo & The Illegals/ Photo: AleX

EXIT festival u novogodišnjoj noći ponudiće festivalskim fanovima širom sveta svojevrstan IZLAZ iz trenutne situacije kroz specijalni TV program preko festivalske Facebook i YouTube stranice uz zajedničku želju da sledeća godina bude neuporedivo bolja u svakom smislu.

Ovaj program moći ćete da pratite i na Facebook stranici Headlinera.

Novogodišnji specijal “EXIT to 2021” sastoji se od pojedinih najznačajnijih trenutaka koji su u proteklih 20 godina zajednički doživljavani na glavnoj bini festivala i obuhvatiće nastupe muzičkih giganata kao što su The Cure, The Prodigy, Migos, The Chainsmokers, Motorhead, Moby, Faithless, Liam Gallagher, Jason Derulo, Atoms For Peace, Damon Albarn, Hurts, Pet Shop Boys, Nile Rodgers i mnogi drugi.

Ovim udarnim imenima su se u poslednji čas priključili i Snoop Dogg, Cypress Hill, Hardwell, i Gloria Gaynor, koji su sa velikim razumevanjem prihvatili da budu deo ovog projekta, dok će tačno u ponoć, specijalno ovom prilikom premijerno biti emitovan i nastup zvanično najboljeg svetskog di-džeja Dejvida Gete.

Tako će se 31. decembra, sa početkom u 21:21h čuti neki od najupečatljivijih legendi Petrovaradinske tvrđave, čiji su nastupi u toku godina obeležili glavnu binu EXIT festivala, a prvi korak u 2021. godinu sa svim fanovima napraviće upravo zvezda EXIT-a 2021. i miljenik domaće publike, Dejvid Geta.

Zvanično najbolji svetski di-džej Dejvid Geta će, za sada na još uvek tajnoj, ali magičnoj lokaciji, održati muzički set u njegovom rodnom gradu Parizu. Ovaj nastup će, zbog posebnih odnosa i povezanosti koje još od prvog nastupa na samom početku karije pre gotovo petnaest godina, ovaj Parižanin gaji sa EXIT-om, biti prenošen u mreži pažljivo odabranih partnera među kojima je i EXIT festival. Na ovaj način Geta nastavlja svoj serijal lajv strim žurki pod nazivom “Ujedinjeni kod kuće”. Podsetimo, upravo za jednu od ovih žurki Geta i EXIT već su udružili snage u zajedničkoj poruci, kada je na Fejsbuk stranici EXIT festivala bio emitovan njegov nastup iz Majamija.

Novogodišnji “EXIT to 2021” specijal biće sačinjen iz dve celine, od kojih će prvu, sa početkom u 21:21h, obeležiti neke od najvećih živih muzičkih legendi i moćni zvuci gitare, dok će se u drugoj celini, sa početkom u 22:45h, naći neki od najvećih pop, hip hop i EDM hitova današnjice.

U novogodišnjoj noći, prethodno najavljenom multižanrovskom spektaklu pridružiće se još i legenda zlatne disko ere Glorija Gejnor čiji bi hit singl “I Will Survive” mogao biti svojevrsna motivaciona himna godine za nama. Ljubitelje hip hop zvuka obradovaće činjenica da će deo specijalno “EXIT to 2021” programa biti veliki Cypres Hill koji su ostavili neizbrisivi trag u muzičkoj istoriji kao začetnici west coast hip-hop zvuka, te neponovljivi Snup Dog čija je zaostavština u hip hop svetu neprocenjiva, dok će boje Holandije braniti Hardwell koga je DJ Mag čak dve godine zaredom proglašavao za broj jedan di-džeja.

Previous post

Pobednik Mobil Music Festa #2 je - Sanitarium!

Next post

Džoni Dep u neobičnom društvu poslao neobičnu poruku za Novu godinu...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *