Entoni Hopkins video objavom proslavio 45 godina apstinencije od alkohola…

0
159
Oglasi
Entoni Hopkins/Photo: HBO promo
Entoni Hopkins/Photo: HBO promo

Slavni glumac Entoni Hopkins u četvrtak slavi 83. rođendan ali se već u utorak oglasio na Twitteru s objavom jednominutnog videa i porukom koja je značajnija od slavlja rođendana. Potvrđujući kako je 2020. godina bila teška za mnoge ljude, ovaj Oskarovac je rekao:

– Pre 45 godina dobio sam upozorenje. Bio sam na putu uništenja jer sam se opijao do smrti. Dobio sam malu poruku u kojoj je stajalo ‘Želiš li da živiš ili umreš?’ A ja sam želeo da živim.

Tom porukom obeležio je 45 godina apstitencije od alkohola i raznih drugih supstanci a namenio je prvenstveno onima koji imaju istih ili sličnih problema.

Entoni Hopkins je već 170 dana u strogom karantinu… Kaže da još nije poludeo, ali…

Priznao je da ima dana kada je u krizi, kada upada u iskušenja, ali je poručio onima koji se bore kako moraju da budu jaki.

– Mladi ljudi, samo nastavite. Nemojte odustajati, nastavite da se borite, budite hrabri pa će vam moćne sile doći u pomoć – rekao je Hopkins.

Ovo nije prvi put da Hopkins otvoreno govori o svojim počecima karijere kada se često opijao. Pre dve godine za BBC je rekao kako je u tim vremenima bilo jako teško raditi s njim jer je rekao kako je vrlo često bio mamuran i da je trebalo pijan da umre u Velsu. Sebe je u tim trenucima opisivao kao osobu koja je bila odvratna i skršena i kojoj se nije moglo verovati.

Na kraju poruke je svima poželeo Srečnu Novu godinu nadajući se da će 2021. biti bolja.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime