Pomoli se sestro, pomoli za moj soj… Psihomodo Pop VAMPIRskim pozdravom zaključili 2020.

0
165
Oglasi
Psihomodo pop/ Photo: AleX
Psihomodo pop/ Photo: AleX

Neočekivana događanja koja su ceo svet preokrenula naglavačke obeležila su ovu, itekako pamtljivu 2020. Srećom, muzika je uvek bila uz nas i olakšala nošenje sa svim tim nedaćama. Tako se Psihomodo Pop, umjesto live svirkama bavio nekim drugim stvarima i za kraj godine nam poklonio odličan spot za singl “Vampir”.

Mračne, puste ulice i skriveni prostori zagrebačkog Gornjeg grada, poslužili su kao idealna kulisa za ekranizaciju šestog singla s albuma “Digitalno nebo”. Rediteljskom palicom i ovaj put je dirigovao Radislav Jovanov Gonzo koji već niz godina vizualno oživljava pesme Pshića.

CoronaStyle… Psihomodo Pop poručuje “Sve će biti u redu” s pet različitih lokacija

“Pomoli se sestro, pomoli za moj soj. Jednog dana doć’ će vrag i svima uzet’ će nam kroj.” Definitivno je tako, ali ipak, taj dan još nije došao. 🙂 Razigrani rock’n’roll aranžman, “neozbiljno” opevana ozbiljna tema i prepoznatljivi muzički pečat Psihomoda savršena su kombinacija za ispraćaj 2020.

Za kraj, ali i novi početak, omiljena rokenrol ekipa poručuje: “Hej! Na liniji Dado Gobac. Kakva je bila godina, kužiš, takav je i spot za kraj godine. Pošto smo ove godine svi povampirili, za kraj godine jedan ‘Vampir’. 🙂 Ljubi vas vaš Psihomodo Pop!”.

HL/Izvor: soundguardian.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime