Rešena i ova “misterija”… Evo zašto je Pol Makartni godinama nosio brkove

0
52
Pol Makartni/Photo: paulmccartney.com
Pol Makartni/Photo: paulmccartney.com

Pol makartni je ikona u pravom smislu te reči, što se može videti po tome koliko je i dalje popularan i koliko su isto tako slušane njegove pesme koje nemaju veze s Beatlesima. Poznato je kako se u Guinnessovoj knjizi rekorda navodi kao muzičar s najviše pesama na vrhu muzičkih top lista, gde je samo u SAD čak 30-tak njegovih pesama uspelo da dođe do broja 1. Danas je najbogatiji muzičar današnjice čije se bogatstvo procenjuje na više od milijardu američkih dolara.

PRVU HEAVY METAL STVAR U ISTORIJI ODSVIRALI SU BEATLESI? DŽON LENON I POL MAKARTNI SU BILI UBEĐENI U TO…

’60-e je proveo s Beatlesima, a datum 26. decembar 1965. godine u njegovoj biografiji ostaće upamćen po tome što je pao s mopeda, slomio prednji zub, rasekao usnu i ogrebao čelo. Bio je na vikendu kod roditelja u Liverpulu kad ga je posetio dobar prijatelj pa su iznajmili dva mopeda i krenuli u noćnu vožnju, obasjanu mesečinom, u obližnje mesto Viral. Pri padu je glavom udario o asfalt.

Hirurg mu je zašio usnu, ali ostao mu je veliki ožiljak, zbog koga je godinama potom nosio brkove, sve dok ožiljak nije postao gotovo nedvidljiv.

Eto, rešena je još jedna velika “misterija” vezana za slavnog Beatlesa.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime