Home»Muzika»E-play objavio svoj prvi live spot u karijeri… “Srešćemo se neki drugi put” sada ima novo značenje

E-play objavio svoj prvi live spot u karijeri… “Srešćemo se neki drugi put” sada ima novo značenje

4
Shares
Pinterest Google+
E-Play/Photo: Marko Obradović
E-Play/Photo: Marko Obradović

E-play je objavio svoj prvi live spot u karijeri za pesmu “Srešćemo se neki drugi put”.

Pesma je snimljena uživo na Trnovfestu u Ljubljani, a spot obuhvata video snimke sa preko dvadeset festivala u Srbiji i regionu. U trenutku kada koncerata gotovo da i nema, bend se odlučio da baš sada, kada nam to najviše nedostaje, objavi ovakav video.

– Spot se snimao u rasponu od godinu dana. Imali smo sreće da dobijemo pomoć od Sokoja za ovaj projekat pa smo uspeli da zabeležimo veliki broj festivala na kojima smo svirali u prošlom periodu. Najveći broj kadrova su sa naših najomiljenijih festivala: beogradskog Beer festa, Arsenala, festivala Cinema city i Rock Village festa. Nismo znali da pravimo istorijsku zabelešku nečega što će biti stavljeno na pauzu. Zato smo i odlučili da, upravo sada, sa velikom nostalgijom pustimo ovaj spot uz poruku da se nadamo da ćemo se sresti i videti ponovo uživo – izjavila je basistkinja i pevačica Maja Cvetković.

Maja (E-Play): Ako nemaš dobru pesmu, niko na svetu ne može da ti pomogne

Uprkos okolnostima bend je i dalje veoma aktivan. Beogradski E-play je izabran da predstavlja Srbiju na jednom od najvećih i najuticajnijih evropskih muzičkih festivala ESNS. Holandski Eurosonic Noorderslag (ESNS) najavio je za 2021. godinu da će biti potpuno digitalan i održaće se od 13. do 16. januara, kako bi nastavio svoju misiju 35. godinu zaredom: promociju nove evropske muzike. Ovogodišnji izvođači dolaze iz 28 evropskih zemalja, a žanr se kreće od roka, popa i džeza do elektronske muzike i hip hopa. Među njima, Srbiju će predstavljati beogradska grupa E-Play.

Previous post

Dejv Grol seo za bubnjeve i "razvalio" u obradi "Little Drummer Boy"

Next post

Besplatna #jazzvakcina od 25. do 29. decembra na YouTube kanalu Valjevo Jazz Festa

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *