Home»Film»Gledajte dokumentarni film “Tusta” online… Priča o pevaču koji je postao simbol slobodnog mišljenja i zdravog razuma

Gledajte dokumentarni film “Tusta” online… Priča o pevaču koji je postao simbol slobodnog mišljenja i zdravog razuma

6
Shares
Pinterest Google+
Tusta/ Photo: Promo (Slobodna Zona)
Tusta/ Photo: Promo (Slobodna Zona)

Biografski dokumentarac o najvećem frontmenu ex-Yu punk-rock scene, čoveku koji je prerastao muziku i postao simbol slobodnog mišljenja i zdravog razuma, dostupan na zahtev na stranicama Factuma od 23. decembra 2020. do 3. januara 2021. godine.

Factum, dokumentarni filmski projekat, u čijoj je produkciji, uz koprodukciju WakeUpFilms (Srbija), Award Film & Video (Severna Makedonija) i Zagreb Filma (Hrvatska), nastao dokumentarni film “Tusta”, ovih dana će omogućiti ekskluzivnu online mogućnost gledanja ovog dokumentarca o lideru benda KUD Idijoti.

GLUPOST JE NEUNIŠTIVA I NEMA ADRESU… FILM “TUSTA” NEPOŽELJAN NA PULSKOM FESTIVALU

Posle premijere u Motovunu u julu 2019. godine, film je do danas prikazan u bioskopima i na festivalima širom Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Italije, došao do brojke od 11.000 gledalaca i osvojio niz nagrada (Liburnia Film Festival 2019. – nagrada publike, DORF 2020. – najbolji film u regionalnoj konkurenciji, Grossmann Fantastic Film and Wine Festival – special mention).

Tusta, plakat
Tusta, plakat

U skladu sa preporukama da se ostane kod kuće tokom predstojećih praznika, ovaj projekat daje svoj doprinos kvalitetnijoj ponudi filmskih sadržaja u tom periodu. Zato će film reditelja Andreja Korovoljeva biti dostupan na zahjev na stranicama Factuma u periodu od 23. 12. 2020. do 3. 1. 2021. na ovom linku.

 

Posted by Dokumentarni film “Tusta” on Wednesday, 17 July 2019

HL/Izvor: ravnododna.com

Previous post

Igi Pop ispraća 2020. novom pesmom "Dirty Little Virus": Da još postoji "čovek godine", to bi bio - virus

Next post

Poslednji jahač grunge apokalipse... Evo kako se Kurt Kobejn sprijateljio s Edijem Vederom, liderom Perl Jama koji danas puni 56

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *