Home»Pulse»Puls grada»Drugi deo izložbe “Soba sa pogledom” od 28. decembra u Likovnoj galeriji Kulturnog centra Beograda

Drugi deo izložbe “Soba sa pogledom” od 28. decembra u Likovnoj galeriji Kulturnog centra Beograda

4
Shares
Pinterest Google+

U Likovnoj galeriji Kulturnog centra Beograda, 28. decembra otvara se drugi deo izložbe fotografija i video zapisa pod nazivom “Soba sa pogledom”.

Autori su: Radoš Antonijević i Nenad Malešević, Bojan Bem, Dejana Vučićević, Gabriel Glid, Vesna Golubović, Marija Dragojlović, Ivana Ivković, Ljiljana Jarić, Nemanja Lađić, Goranka Matić, Ivana Popov, Jelica Radovanović i Dejan Anđelković, Milica Ružičić i Ivan Šuletić.

Soba sa pogledom/ Photo: Lijljana Sebek
Soba sa pogledom/ Photo: Lijljana Sebek

Soba sa pogledom je izložba koja se priređuje povodom uspešnih i kreativnih 60 godina delovanja Likovne galerije Kulturnog centra Beograda u kulturi grada, zemlje i okruženja, i predstavlja svojevrsni omaž tradicionalnoj izložbi, Beograd inspiracija umetnika, ali je od nje udaljena revidiranom koncepcijom zasnovanoj na strategiji percipiranja grada, ovog puta, sa prozora doma ili ateljea umetnika.

Izložba “Soba sa pogledom” donosi radove više autora koji u Beogradu žive i stvaraju i predstavlja izbor fotografija i video radova koji se mogu shvatiti kao zbirka komentara na savremeni Beograd, vizuelne zabeleške o njegovom privatnom i javnom biću.

Radno vreme galerije je svakog dana, osim nedeljom i tokom novogodišnjih i božićnih praznika, od 12:00 do 18:00 časova. Ulaz je slobodan, a izložba je otvorena do 21. januara 2021. godine.

Previous post

Sada i zvanično - Placebo u junu na Arsenal Festu

Next post

Muzikom protiv pandemije i straha... Mladenovački Black Dot predstavio video singl "Babylon"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *