Home»Muzika»Rijana sprema novi album, ali pre toga… stiže kuvar s njenim omiljenim receptima s Barbadosa

Rijana sprema novi album, ali pre toga… stiže kuvar s njenim omiljenim receptima s Barbadosa

4
Shares
Pinterest Google+
Rijana/Photo: facebook@rihanna
Rijana/Photo: [email protected]

Rijana, nekad najzgodnija R&B pevačica na svetu, nedavno je počela promociju novih modela svoje linije donjeg veša i još jednom pokazala da je sama sebi najbolja reklama.

Slavna pevačica i višestruka dobitnica Grammyja u razgovoru za časopis Cover otkrila je i da trenutno završava svoj prvi kuvar u kome će objaviti omiljene recepte s Barbadosa. Osvrnula se, neizbežno, i na svoj režim ishrane.


View this post on Instagram

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

– Trudim se da jedem zdravo svaki dan, ali ne odričem se ni kalorične hrane. Obožavam pastirsku pitu, makarone sa sirom, rum punč… Ako želim čizburger, onda ću ga i pojesti. Isto tako ću i vežbati tri ili četiri puta nedeljno – izjavila je 32-godišnja muzičarka i dizajnerka, a prenosi Daily Mail.

 


View this post on Instagram

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

– Osećati se udobno u svojoj koži zaista je jedno putovanje. Svi moramo da naučimo da volimo sebe. Verovatno će svako od nas pronaći nedostatke na svom telu, ali kad zaista naučimo da volimo sebe, na kraju ćemo i prihvatiti sve te nedostatke – dodaje Rijana.

Što se tiče novogodišnjih odluka, pevačica kaže da joj je glavni cilj da podigne svoju muziku i brend Savage X Fenty na viši nivo u 2021. godini.

HL/Izvor: jutarnji.hr

Previous post

Goran Bare i Majke u subotu nastupaju u iseljenom klubu Jabuka pomoću VR tehnologije

Next post

Kad Odvojena Stvarnost kaže - "Dosta!"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *