Home»Film»Reditelj “Gospodara prstenova” završava dokumentarac o “gospodarima rokenrola”… Film o Beatlesima stiže 2021. – pogledajte prvi tizer

Reditelj “Gospodara prstenova” završava dokumentarac o “gospodarima rokenrola”… Film o Beatlesima stiže 2021. – pogledajte prvi tizer

4
Shares
Pinterest Google+
Piter Džekson/Phptp: YouTube printscreen
Piter Džekson/Phptp: YouTube printscreen

Pandemija koronavirusa uticala je na dovršavanje još jednog filma, a to je dokumentarac Pitera Džeksona “The Beatles: Get Back” u kojem je proslavljeni redatelj trilogije “Gospodar prstenova” imao na raspolaganju 56 sati do sada neobjavljenih snimaka slavne četvorke iz Liverpula.

Prvu heavy metal stvar u istoriji odsvirali su Beatlesi? Džon Lenon i Pol Makartni su bili ubeđeni u to…

Kako bi zadovoljio muzičko-filmofilsku znatiželju, Džekson je u ponedeljak objavio sirove snimke filma uz njegov uvod u kome objašnjava u kojoj je trenutno fazi dovršavanje filma.

– Film je trebalo da bude dovršen u ovo vreme ali na to je, kao i na ostatak sveta, uticala pandemija korona virusa. Jedini što je dobro jeste to što montiramo film na Novom Zelandu, našoj domovini koja je u najvećem delu pobedila virus tako da smo mogli da se vratimo u sobu za montažu i nastavimo s montažom. Eto nas sada sa 56 sati do sada neobjavljenih snimaka Beatlesa, stvarno sjajan materijal – izjavio je Džekson u videu i nastavio:

– Rekao bih da smo na pola obavljenog montažerskog posla ali kako ste vi bili strpljivi a prikazivanje filma je odloženo za 2021. godinu tako smo zaključili da je došlo vreme da vam pokažemo na čemu radimo i da osetite vibraciju i energiju koju film ima.

Oskarovac Piter Džekson sprema novi dokumentarac o Beatlesima: Bio sam muva na zidu dok je najveći bend svih vremena stvarao remek-dela

Materijale koje je Džekson koristio snimio je Majkl Lindzi-Hog dok su Beatlesi snimali album “Let it Be” objavljen 1970. godine a koji je imao radni naslov “Get Back”. Film Lindzija-Hoga “Let It Be”  snimljen je 1969. godine ali je počeo da se prikazuje 1970. godine pošto su se Beatlesi i službeno raspali. Džekson je već rekao da je radeći na ovom filmu sarađivao sa Polom Makartnijem, Ringom Starom, Joko Ono i Olivijom Harison.

“The Beatles: Get Back” počeće da se prikazuje 27. avgusta 2021. godine.

Previous post

Zašto je Pamela Anderson objavila tvit na ćirilici i šerovala Tumblr stranicu "Voždovačke galerije"?

Next post

Dosad su je čuli samo Japanci... Coldplay globalno objavio pesmu "Flags"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *