Home»Muzika»Projekat S.P.O.J. predstavio novi audio-vizuelni rad “Sjeme”

Projekat S.P.O.J. predstavio novi audio-vizuelni rad “Sjeme”

4
Shares
Pinterest Google+
S.P.O.J./ Photo: Promo
S.P.O.J./ Photo: Promo

Bosanskohercegovački projekat S.P.O.J. predstavio je novi audio-vizuelni rad pod nazivom “Sjeme”.

Muzika i tekst nastali su još krajem 2014. godine, da bi se tokom 2018. i 2019. povremeno vraćali na taj projekat i konačno ga priveli kraju.

Pošto su, od strane S.P.O.J. dvojca (Vedran Dugonjić, Sallex Perić), snimljene gitare, e-bow, saz, sintovi, udaraljke i ostali live instrumenti, kao i vokali i elektronski delovi pesme, u rad se uključio i Neven Perić Nevix a.k.a NVX koji je pesmu nadogradio svojim producentskim i kompozitorskim veštinama.

Poseban začin pesmi dodala je i Šejla Grgić iz Divanhane, jedna od najtalentovanijih bosanskohercegovačkih pevačica, otpevavši jednu kraću (mada veoma efektnu), vokalnu deonicu uz asistenciju njenog kolege iz benda, Nevena Tunjića.

Snimanje spota završeno je još na jesen 2019. godine, a kompletna post-produkcija bila je gotova početkom 2020. Nažalost, zbog ličnih i globalnih tragedija, kriza i životnih prepreka datum objavljivanja je više puta morao biti pomeran.

Za režiju, montažu i post-produkciju bio je zadužen Sallex Perić, za kameru Davorin Đuranović, a za snimke dronom Dino Osmanović.

U spotu glumi Emir Nuhanović, bosanskohercegovački arhitekta i vizuelni umetnik.

Previous post

Nije kuvar, nego pljačkaš... Gordon Remzi brani cenu svog doručka: Ako nemate da ga platite, onda ste sirotinja

Next post

"Afterglow"... Ed Širan čestitao fanovima praznike novim singlom

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *