Home»Muzika»Ogenj objavio snimak koncerta s promocije novog albuma “Si kak jen”

Ogenj objavio snimak koncerta s promocije novog albuma “Si kak jen”

4
Shares
Pinterest Google+
 Ogenj/ Photo: Zračni Aleks (promo, Dancing Bear)
Ogenj/ Photo: Zračni Aleks (promo, Dancing Bear)

Grupa Ogenj je svoju uspešnu muzičku godinu zaokružila snimkom koncerta “DOMAJ smo SI KAK JEN”. Ekipa koprivničkog benda odlučila je da počastiti fanove sjajnom muzičko-scenskom poslasticom.

Koncert je bio održan početkom oktobra u prelepom ambijentu koprivničke Bašće, a snimka se može pogledati na službenom YouTube kanalu benda.

Uprkos svim otežavajućim okolnostima izazvanim pandemijom koronavirusa, Ogenj je u potpunosti uspeo u nameri da okupi fanove na koncertu kakav još nije viđen u Hrvatskoj.

Svaki segment koncertnog spektakla zabeležen je muzičko-dokumentarnim zapisom koji će ostati testament, ne samo ovih ludih vremena već i testament ogromnog truda koji su uložili u poslednjih nekoliko godina da bi došli do nivoa kvaliteta koji nadmašuje i hrvatske granice.

Pažljivo organizovan koncert začinili su odlično ozvučenje, light show, dve bine, kao i Folklorni ansambl Koprivnica, Gudački kvartet Libra i Koprivničke mušketire i haramije koji su koncertu dali dodatnu muzičku i scensku vrednost.

Nastup neće ostati zapamćen samo po tehničkoj perfekciji, već i po beskompromisnoj energiji koju je Ogenj iznieo svirajući pesme s prvenca “Domaj”, kao i sviranjem pesama s aktualnog albuma “Si kak jen”. Glazbenu furiju Ognja u Koprivnici zabeležio je Studio jeka.

Previous post

HL INTERVJU - Tula, zvezda svetske džez scene, pred nastup na Valjevo Jazz Festu: Verujem u snagu muzike i velikog srca

Next post

Život nije što i polje preći... Rade Šerbedžija iznenada objavio album "Ne okreći se sine"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *