Home»Muzika»Homeland»Emisija “Bunt” i Beer Fest zajedno slave punoletstvo… Tri specijalne emisije uskoro na RTS-u

Emisija “Bunt” i Beer Fest zajedno slave punoletstvo… Tri specijalne emisije uskoro na RTS-u

4
Shares
Pinterest Google+
Nemesis (Beer Fest)/ Photo: AleX
Nemesis (Beer Fest)/ Photo: AleX

Povodom18 godina postojanja i televizijske emisije “Bunt” na RTS, i festivala Beer fest, Javni servis će 23. i 30. decembra 2020, kao i 13. januara 2021. prikazati tri specijalna izdanja “Bunta”, u kojima će se pojaviti veliki broj poznatih srpskih pop-rok izvođača i ljudi iz sveta muzike.

U ovim emisijama će govoriti i(li) svirati Vanja Maslov, Dejan Grastić, Srđan Gojković Gile (Električni orgazam), Zdenko Kolar, članovi benda Kanda, kodža i Nebojša”, Aleksandar Petrović (Ortodox Celts), Zoran Kiki Lesendrić (Piloti), Brajan Rašić, Dragi i Žika Jelić (YU grupa), Nikola Čuturilo, Prljavi inspektor Blaža, Maja Cvetković (E-Play), Bojan Slačala (Artan Lilly), Aleksandar Marković Lama (Bolesna štenad), Lav Bratuša (Autopark), Stefan Niketić (Lagana sreda), Aleksandar Ćurčić (Viva vops), Goran Čamdžija (Kora), Zoran Stefanov (Iskaz), Miki Ristić (Bela tehnika)…

– Sa Beer festom sarađujem od 2015. godine, kada je održan prvi Bunt rok festival – podseća autorka i voditeljka “Bunta” Branka Glavonjić. – Koncepcijski, delimo slične vrednosti i lako smo se prepoznali. Kao jedan od najznačajnijih muzičkih festivala u Srbiji i regionu, Beer fest je oduvek davao priliku i prostor novim rok snagama, autorima i muzičarima, baš kao i moja emisija “Bunt”, iz koje je proizašao Bunt rok festival. Iz godine u godinu, naša saradnja je bila sve uspešnija.

Branka Glavonjić/Photo: BRF promo
Branka Glavonjić/Photo: BRF promo

Na njene reči se nadovezao, u ime organizatora Beer festa, Dejan Nikolić.

– Zbog nemogućnosti da naše festivale održimo na tradicionalne načine i u punom obimu, a imajući u vidu obostranu više nego uspešnu saradnju, spontano smo došli do ideje da zajednički napravimo mali omaž, svojevrsnu retrospektivu naših emisija i festivala, da se usput zabavimo i gledaoci i mi, i, što je najvažnije, da pošaljemo poruku da se ne predajemo, da i na ovaj način doprinesemo da kultura i muzika prežive i nađu puteve do svoje verne publike – u dahu je rekao Nikolić.

HL/Izvor: novosti.rs

Previous post

To nisu moji pokreti, to nije moj glas... Stigao dokumentarac o čuvenom komičaru koji je u jednom danu saznao da ima dve strašne bolesti

Next post

"Stiže Deda Mraz"... Tako javlja Boda Ninković

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *