Home»Kult»Ako se ikada, nekim čudom, desi da umrem… Kit Ričards danas puni 77, a s lopate je pobegao najmanje 6 puta…

Ako se ikada, nekim čudom, desi da umrem… Kit Ričards danas puni 77, a s lopate je pobegao najmanje 6 puta…

3
Shares
Pinterest Google+
Kit Ričards/Photo: facebook"KeithRichards
Kit Ričards/Photo: facebook”KeithRichards

Britanska šala kaže da samo bubašvabe i Kit Ričards mogu da prežive nuklearni napad.

– Uvek sam govorila da će posle smaka sveta ostati samo bubašvabe, Ozi i Kit Ričards – izjavila je jednom prilikom Šeron Ozborn.

Kit je izjavio da ako se ikada desi da umre, da bi voleo da to budena bini. Danas 77 godina puni Kit Ričards.

NENAD*EBIVI KIT RIČARDS: NEMA ZA NAS PENZIJE… NIKO NEĆE PRVI DA NAPUSTI OVAJ AUTOBUS

Nekoliko puta je zamalo poginuo. Prvi put za vreme Drugog svetskog rata, kada ga je majka u poslednji čas izvukla iz njhovog stana koji je pogodila bomba, drugi put na sceni kada je iznenada zbog opreme, suknuo plamen zbog kog je leteo nekoliko metara unazad, piše @radioaktivni.komarac.

– Tako sam odleteo da mi je promoter kasnije rekao da je mislio da me je neko upucao. Život su mi spasli debeli đonovi patika koje sam nosio. Sutradan sam ponovo bio na bini.

KIT RIČARDS PRESTAO DA CIRKA (UGLAVNOM): ZANIMLJIVO JE SVIRATI TREZAN

Treći put je udario automobliom u drvo. Poznat je i po tome što voli da čita knjige, pa je bio u svojoj biblioteci kada je skliznuo sa stolice na koju se popeo da bi dohvatio neku knjigu. Prilikom pada je slomio tri rebra i morao da otkaže turneju Stonsa.

Kit Ričard/Photo: facebook@KeithRichards
Kit Ričard/Photo: [email protected]

Peti put je pao na odmoru, dok se penjao na palmu, tu je imao frakturu lobanje. Za vreme vrhunca popularnosti Rolling Stonesa, spavao je samo dva puta nedeljno, a rekord mu je bio devet dana nespavanja, koji se završio tako što je zaspao dok je svirao, pao i udario glavom u zvučnik.

Ima petoro dece iz dva braka, od kojih je jedno preminulo sa samo dva meseca. On je isto to veče nastupio, zbog čega su ga kritikovali, ali on je odgovorio da je to jedini način da preboli.

OVAKO ZVUČI GITARA U “GIMME SHELTER” KAD SE SKLONI SVE OSTALO… I PRIČA O KITU RIČARDSU I SLAVNOM “IZGUBLJENOM” INSTRUMENTU

Bio je inspiracija za lik mračnog kapetana Džeka Sparoua, koga glumi Džoni Dep. Čak se i pojavio u trećem delu “Pirata s Kariba” 2006. godine, reditelj filma je tokom snimanja neprekidno pomagao pijanom Ričardsu da stoji na nogama.

– Nikada, zapravo, nisam želeo da budem poznat. Bilo mi je mnogo lakše da se srećem sa ljudima kada sam drogiran, ali tu i piće pomaže. Takođe, mislim da sam se drogirao da ne bih bio ‘pop zvezda’. Postojalo je nešto u tom statusu što mi se ozbiljno nije dopadalo. I bilo mi je teško, lakše sam podnosio čitavu situaciju uz heroin. Mik je odabrao laskanje, to je kao droga, bekstvo od stvarnosti. Ja sam odabrao drogu.

HL/Izvor: @radioaktivni.komarac

Previous post

Noćna mora bez kraja... Britni Spirs ostaje u "kavezu" najmanje do septembra 2021.

Next post

Vlatko Stefanovski: Šta će biti kada sve ovo prođe, šta će ostati od nas? Koja će biti naša mentalna matrica? Ljudi će se još dugo plašiti jedni drugih...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *