Home»Muzika»Tricky zbog korone ponovo odložio turneju… Koncert u Beogradu pomeren za 15. oktobar sledeće godine

Tricky zbog korone ponovo odložio turneju… Koncert u Beogradu pomeren za 15. oktobar sledeće godine

4
Shares
Pinterest Google+
Triki/ Photo: Boris Vezmar
Triki/ Photo: Boris Vezmar

Poznati trip-hop muzičar Tricky održaće koncert 15. oktobra 2021. godine u Amerikani Doma omladine Beograda u okviru turneje povodom nedavno objavljenog albuma “Fall To Pieces”.

Tricky je zbog i dalje nepovoljne epidemiološke situacije odlučio da za jesen odloži čitavu evropsku turneju, u okviru koje je trebalo da dođe 23. februara 2021. u Beograd (prethodno je beogradski koncert bio najavljen za 29. april 2020).

– Trickyjeva turneja je odložena za jesen 2021. godine zbog produžavanja Kovid-19 ograničenja… Vidimo se u 2021. godini! – saopšteno je na njegovoj zvaničnoj Facebook stranici.

Tricky’s tour has been postponed to Autumn 2021 due to ongoing covid-19 restrictions. Original tickets are valid for rescheduled dates, with further announcements in the new year. See you in 2021..

Posted by Tricky on Thursday, 17 December 2020

Posle saradnje sa bendom Massive Attack, Tricky je objavio debi solo album “Maxinquaye” (1995), sa hitovima kao što su “Aftermath”, “Ponderosa”, “Overcome” i “Black Steel”, postavši svetska zvezda i jedan od najuticajnijih pionira trip hopa.

Tricky je svoj jedinstveni muzički izraz, prepoznatljiv po višeslojnom, mračnom spoju hip hopa, alternativnog roka i rage (ragga), nastavio da razvija na ukupno 14 albuma, od kojih je poslednji “Fall To Pieces” (2020).

Novi album sniman je u muzičarevom berlinskom studiju krajem 2019. godine, a pesme na njemu bivaju varljive, često su kratke, sa naglim završetkom i kreću se ka drugoj pesmi bez upozorenja, uz raznoliku instrumentalizaciju, od ispada gustih sintova do distorziranih semplova, začinjeno mračni i napetim stihovima.

Sve do sada kupljene ulaznice za koncert u Beogradu ostaju važeće i nije ih potrebno menjati. Ulaznice za koncert 15. oktobra koštaju 1.800 dinara i možete da ih nabavite preko prodajne mreže Tickets Visiona.

Previous post

Tom Kruz odlepio na snimanju, urlao, psovao i pretio otkazom ekipi... Svi pričaju o ovom snimku

Next post

Kontrabasista Nenad Vasilić otvorio 36. Beogradski džez festival

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *