Home»Film»Debra Mesing poručila Trampu: Bićeš “omiljeni dečko” u zatvoru

Debra Mesing poručila Trampu: Bićeš “omiljeni dečko” u zatvoru

4
Shares
Pinterest Google+
Debra Mesing/Photo: facebook@DebraMessing
Debra Mesing/Photo: [email protected]

Prošle sedmice glumica Debra Mesing, koju je proslavila uloga u seriji „Will i Grace“, objavila je na Twitteru poruku za Donalda Trampa u kojoj je napisala da je “slab, preplašen, glup, nesposoban, nemaran, osvetoljubiv, narcisoidan, kriminalac”, dodajući “Nadam se da ćeš dugo živeti u zatvoru gde ćeš biti najpopularniji dečko svim zatvorenicima”.

Na reakciju nije dugo čekala, prvenstveno od desničarskog portala The Daily Wire koji je njenu objavu ocenio homofobnom. Ona im je odgovorila novom objavom u kojoj je napisala kako nije mislila na “LGBTQI/queer LOVE”.

– Silovanje je čin nasilja. Tramp je počinio nasilje nad stotinama miliona ljudi. Nadam se (i to prvi put u svom životu) da se situacija promenila i da će on biti žrtva – objasnila je Debra Mesing svoju objavu dajući pri tome podršku LGBT zajednici.

Debra često na Twitteru iznosi svoje političke stavove pa je poznata po sukobu s koleginicom Suzan Sarandon 2016. godine. Tada je Debra Mesing podržavala Hilari Klinton a Suuan Sarandon Bernjaa Sandersa, ali je rekla kako je spremna da glasa za Trampa ako će to pokrenuti revoluciju u Americi. Kasnije je Sarandon objasnila kako se situacija mora krajnje pogoršati kako bi došlo do pravih promena, s čime se Debra Mesing nikako nije slagala.

ROBERT DE NIRO: TRAMP JE BIO ZLO, ALI U BUDUĆNOSTI ĆE BITI I GORIH OD NJEGA

Prošle godine, Debra Mesing se sukobila s Trampom na društvenim mrežama kada je on na Twitteru objavio

“Ne mogu da zaboravim trenutak kada je objavljeno da krećem s ‘Pripravnikom’, kada je to postao veliki hit čime sam pomogao programu tv kuće NBC, a Debra Mesing mi je prišla, zahvaljivala mi preko svake mere, čak me je nazvala ‘gospodine’. Kako se vremena menjaju”.

ČEKAJUĆI NOVE “VIL I GREJS”… POGLEDAJTE PRVI TREJLER I PODSETITE SE 17 NAJLUĐIH IZJAVA KAREN VOKER

U odgovoru na tu objavu, Debra je u intervjuu za magazin Glamour rekla kako je zanimljivo videti privilegovane osobe koje bi mogle da koriste društvene mreže ali ne žele jer se boje da tada ljudi neće gledati njihove filmove ili tv serije.

– To je tačno, to se zaista događa. Meni je postalo jasno da vredi izgubiti obožavaoce ali zauzvrat glasno i jasno reći svoje stavove i koristiti društvene mreže za širenje ideja pametnijih ljudi.

Previous post

Preigrali se... Zvezde serijala "Jackass" završile u bolnici posle nezgode na snimanju novog nastavka

Next post

Zamalo da zaboravimo... ali zamalo... 😀 Simpsonovima je rođendan

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *