Home»Muzika»Jazz»Nova satnica Beogradskog Jazz festivala… #jazzistance u novim terminima

Nova satnica Beogradskog Jazz festivala… #jazzistance u novim terminima

4
Shares
Pinterest Google+
Photo: Promo
Photo: Promo

Zbog važećih propisa koji se odnose na ograničenje radnog vremena ustanova kulture do 17:00 časova, a koji će biti na snazi i posle 15. decembra 2020. godine, koncerti u okviru 36. Beogradskog džez festivala će biti održani po novoj satnici: od 14:00 i 15:00 časova.

program srNa veliku žalost umetnika i organizatora, najavljeni koncert Avišaj Koen Trija neće biti održan na 36. Beogradskom džez festivalu, u okviru programa BDŽF+, 18. decembra u Kombank dvorani.

Zbog novih bezbednosnih mera koje su zbog suzbijanja pandemije koronavirusa stupile na snagu u Izraelu, a koje se odnose na međunarodna putovanja i karantin, Avišaj Koen sa bendom neće moći da doputuje u Beograd.

Avišaj Koen/ Photo: Andreas Terlaak (promo, DOB)
Avišaj Koen/ Photo: Andreas Terlaak (promo, DOB)

Novi termin održavanja koncerta biće zakazan na proleće 2021. godine kada se za to steknu odgovarajući logističko-bezbednosni uslovi, o čemu će publika biti blagovremeno informisana.

Sve ulaznice kupljene za beogradski koncert planiran najpre 27. aprila, a potom 18. decembra važiće i za novi termin odrzavanja koncerta.

Ukoliko publika koja je kupila ulaznice za koncert Avišaj Koen Trija želi da ih vrati uz povraćaj novca, to će moći da učini od 23. decembra na Ticket Vision Blagajni u Domu omladine Beograda.

Previous post

Letnja vedrina za tmurne decembarske dane... Projekat Uski kolosek predstavio novi video singl

Next post

Kako je, ustvari, Eksl Rouz završio u crtaću? Malo je falilo da to umesto njega bude Stiven Tajler, a svoju ulogu odigrali su i - takosi

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *