Home»Muzika»Homeland»Irish Stew of Sindidun objavili spot za pesmu “Away”

Irish Stew of Sindidun objavili spot za pesmu “Away”

4
Shares
Pinterest Google+
Irish Stew of Sindidun/ Photo: AleX
Irish Stew of Sindidun/ Photo: AleX

Bend Irish Stew of Sindidun objavio je spot za aktuelni singl, pesmu “Away”, koja je zvanično objavljena još krajem prošle godine.

Posle više nego uspešne koncertne sezone početkom godine u okviru turneje “Novih 15 godina” i velikih planova za njen nastavak, domaći “Irci” bili su zaustavljeni pandemijom i dele sudbinu većine ljudi iz sveta kulture.

– Ceo svet je stao, ovaj spot je trebalo da se pojavi još na proleće ali desilo se to što se desilo” kaže Bojan Petrović i dodaje da je bendu drago što su ipak zaokružili ovu priču, posle toliko vremena: „ Iz objektivnih razloga pesma Away, koja je izašla kao radijski singl, nije stigla da se na pravi način “zavrti”  i zaživi među publikom. Mislili smo da će sve ovo trajati kraće ali evo i dalje nema naznaka kada ćemo moći da se ponovo popnemo na binu. To nam najviše nedostaje, mada iskreno, prija i odmor – poručuju iz benda.

Irish Stew of Sindidun/ Photo: AleX
Irish Stew of Sindidun/ Photo: AleX

U realizaciji spota učestvovala je isključivo ženska ekipa. Scenario i režiju potpisuje naša mlada rediteljka Maša Šarović, direktor fotografije je Ana Melentijević, a u glavnoj ulozi pojavljuje se glumica Jovana Tomičić.

– Devojke su bile sjajne, jako dobro organizovane, jedno stvarno novo i lepo iskustvo. Dobar deo spota smo snimali pre mesec dana u šumi na Kosmaju, bilo je potpuno sablasno u mrklom mraku jer smo imali dogovor da na setu budemo već u 5 ujutru kako bismo uhvatili prve zrake svetlosti – priseća se ekipa benda i dodaje – Smrzli smo se, ali nam je bilo drago i važno da smo se okupili da radimo nešto kreativno i konkretno.

Bendu Irish Stew of Sindidun, kao i svima, jako nedostaju koncerti, ali su iskoristili poslednjih nekoliko meseci da rade i na novim pesmama:

– Pored nekoliko ideja imamo spreman novi singl, potpuno studijski završen i čekamo prvi pogodan trenutak da ga objavimo, nadamo se uskoro.

Previous post

Jelena Popržan dobitnica nagrade Povelja sa statuetom Vojin Mališa Draškoci

Next post

Natali Portman još ima traume od "Leona": Prvo pismo koje sam dobila od fana počinje sa "sanjao sam da te silujem..."

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *