Home»Kult»Ako ste voleli Roxette i Mari Fredrikson…  Godinu dana posle njene smrti stiže posebno izdanje “Bag Trix (Music from the Roxette Vaults)”

Ako ste voleli Roxette i Mari Fredrikson…  Godinu dana posle njene smrti stiže posebno izdanje “Bag Trix (Music from the Roxette Vaults)”

4
Shares
Pinterest Google+
MAri Frederikson/Photo: facebook@Marie.Fredriksson.official
MAri Fredrikson/Photo: [email protected]

Sve fanove kultnog švedskog pop rock dua Roxette obradovaće vest o izlasku novog box set izdanja pod nazivom “Bag of Trix (Music from the Roxette Vaults”.

Izdanje je najavljeno početkom oktobra drugim singlom s albuma “Let Your Heart Dance with Me”. To je pesma koja je prvobitno trebalo da se nađe na desetom i poslednjem albumu “Good Karma” iz 2016. godine, ali na kraju joj je muzička sudbina pripisala ulogu singla za ovo posebno izdanje.

“Bag of Trix” izlazi gotovo godinu dana nakon što je preminula Mari Fredrikson, a sadrži 47 pesama. Izdanje sadrži dosad neobjavljene pjesme, kao demo verzije pjesama, alternativne mixeve, španske verzije, bonus psme i razna druga iznenađenja švedskog benda koji je imao uspešnu karijeru od 1986. do 2016. godine.

Roxette/Photo: facebook@roxette
Roxette/Photo: [email protected]

Singlovi s albuma su pesme “Help!”, spomenuta “Let Your Heart Dance with Me”, “Tu No Me Coprendes” i “Piece of Cake”.

Ovo izdanje potvrđuje koliko je popularni švedski duo bio produktivan i koliko je bujao kreativnošću.

– I Mari i ja voleli smo da budemo u studiju i snimamo svoju muziku. Kada sada to pogledam, stvarno je zapanjujuće koliko smo materijala napravili – puno više nego što smo objavili. Verujem da nas je podstakao fantastični Roxette cirkus u kojem smo bili svojevremeno – izjavio je o novom albumu muška polovina Roxettea Per Gesle.

HL/Izvor: ravnododna.com

Previous post

Thou i Ema Rut Randl obradili The Craberries ... ovako sada zvuči "Hollywood"

Next post

Otvoreno pismo Džimija Pejdža streaming platformama: Vreme je da počnete da muzičare plaćate pošteno!

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *