“Moje filmsko utočište”… Od 11. do 13. decembra u Kombank dvorani

0
35
Ime naroda (Ljubomir Bandović)/ Photo: Promo (KomunikArt)
Ime naroda (Ljubomir Bandović)/ Photo: Promo (KomunikArt)

U skladu sa epidemiološkim merama, u Kombank dvorani će tokom predstojeća tri dana od petka, 11. decembra do nedelje, 13. decembra pod sloganom “Moje filmsko utočište”, svi filmovi sa redovnog bioskopskog repertoara biti dostupni domaćoj publici po simboličnoj ceni od 250 dinara.

Filmska publika će imati prilike da tokom tri dana pogleda najnovija ostvarenja svetske i domaće kinematografije, koja se već nedeljama ili mesecima nalaze na repertoaru bioskopa.

Photo: Promo
Photo: Promo

Tako će se među naslovima naći jedan od najpopularnijih domaćih filmova i prva domaća premijera tokom pandemije, a dolazi od reditelja Miroslava Momčilovića  – “Vikend sa ćaletom”.

U filmu igraju Nenad Jezdić, Vasa Vraneš, Bane Vidakovič, Svetlana Ceca Bojković, Jelena Đukić, Anja Alač, Katarina Radivojević…

Na repertoaru će se naći i ostvarenje “Ime naroda” reditelja Darka Bajića, koji je takođe doživeo svoju premijeru u pandemijskom periodu i zabeležio veliko interesovanje domaće publike.

Glavne uloge u filmu tumače Ljubomir Bandović, Katarina Žutić, Ana Franić, Žarko Laušević, Mima Karadžić …

Istovremeno, na filmskom platnu naći će se i francusko – belgijski triler “Prevodioci”, ali i porodični film “Lesi se vraća kući” i animacije “Operacija kolačići” i “Trolovi – svetska turneja”.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime