Home»Muzika»Kortni Lav oduševljena obradom njene “pesme iz toaleta” koju je otpevala Majli Sajrus

Kortni Lav oduševljena obradom njene “pesme iz toaleta” koju je otpevala Majli Sajrus

4
Shares
Pinterest Google+
Kortni Lav/Photo: facebook@courtneylove
Kortni Lav/Photo: [email protected]

Početkom decembra pevačica Majli Sajrus objavila je obradu pesme “Doll Parts”, izvedenu u emisiji Hauarda Sterna. Ovo je izvorno pesma grupe Hole, a pevala je Kortni Lav, supruga pokojnog frontmena Nirvane Kurta Kobejna

Kortni je bila dirnuta gestom Majli Sajrus i podržava obradu pesme. Pevačica je potom objasnila kako je nastala spomenuta pesma, ali i otkrila kako je završila u braku s ikonom Nirvane.

– Pesmu “Doll Parts” napisala sam za 20 minuta u ženskom toaletu u Kemridžu u Masačustesu. Većinu reči pesme napisala sam na svoju ruku jer sam ostala bez papira. Pesma je prvi put emitovana sat vremena kasnije, u Virgin Recordsu.

– Pesma govori o dečku čiji je bend napustio grad, s kojim spavam, za kojeg sam čula da je spavao s još dve devojke, ovo je bio moj način da mu kažem da je je***i idiot ako ne odabere mene i koju ću mu strast i ljubav pružiti ako izabere baš mene. Dobre pesme ne dolaze za 20 minuta, ali ovoga puta to nije bio slučaj. Na kraju sam se udala za tog tipa – ispričala je Kortni.

Previous post

Pogledajte do sada neobjavljeni snimak Liama ​​Galagera u obradi legendarne himne The Who "My Generation"

Next post

"Neonski bluz" spojio Stari Rim, ledeni Lenjigrad, pop zvezde u zadimljenom pabu... Stigla je nova zbirka priča Dejana Stojiljkovićaa

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *