Home»Muzika»Igi Pop dobija priznanje PETA zbog zalaganja za prava životinja

Igi Pop dobija priznanje PETA zbog zalaganja za prava životinja

4
Shares
Pinterest Google+
Igii Pop/Photo: YouTube printscreen
Igii Pop/Photo: YouTube printscreen

U subotu 12. decembra održaće se svečana proslava 40 godišnjice Udruženja za zaštitu životinja PETA gde će biti dodeljene i specijalne nagrade zaslužnim pojedincima koji su se založili da zaustave okrutnost nad životinjama, a između ostalih biće nagrađeni i Igi Pop, Žermen Dupre i Lili Tomlin.

Igi Pop napisao uspavanku… a glavni junak je – njegov davno izgubljeni pas

72-godišnji Igi Pop je dugogodišnji saradnik udruženja PETA, i pre nekoliko godina pojavio se u spotu protiv ubijanja kanadskih tuljana, napisao je pismo predsedniku Univerziteta Yale tražeći od njega da prekine okrutne eksperimente na vrapcima i drugim pticama, da bi u septembru ove godine dao jednu svoju pesmu udruženju PETA za video koji naglašava patnju majmuna zarobljenih i korišćenih u okrutnim laboratorijskim eksperimentima.

Na proslavi 40 godišnjice PETA koja će se održati virtualnim putem, program će voditi Alan Kaming, a između ostalih će nastupiti Maraja Keri, Doli Parton, Krisi Hajnd, Pol Makartni, Džilijan Anderson, Alek Boldvin, Anđelika Hjuston, Džejms Kromvel, Belinda Karslajl, Kejsi Aflek i Pamela Anderson.

Previous post

Onako "iz duše"... Mister Hajd predstavio novi video singl "Nema te u meni"

Next post

Dodela 33. Evropskih filmskih nagrada (EFA) uživo na Slobodnoj zoni

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *