Koncert koji spaja stvarno i virtuelno… Massimo 10. decembra u dvorani Vatroslav Lisinski

0
98
Oglasi
Massimo/ Photo: Promo
Massimo/ Photo: Promo

Koncert Massima Savića održaće se 10. decembra 2020. godine u dvorani Vatroslav Lisinski, a svi koji neće biti u prilici da prisustvuju nastupu – moći će da ga prate od kuće.

Poseban tim kamermana, režisera, majstora za svetlo i drugih stručnjaka će se pobrinuti da i publika u svojim domovima uživa u koncertu.

U prodaji je ograničen kontingent od samo 200 sedećih ulaznica  s kojima posetioci mogu da prisustvuju nastupu u Lisinskom, kao i ulaznice za virtuelni koncert.

“Virtuelne” ulaznice pružaju mogućnost svima onima koji neće moći da dođu u Lisinski da provedu nezaboravno veče u sopstvenom  aranžmanu – u pidžami, večernjoj toaleti, s porodicom ili kućnim ljubimcem…

Massimo/ Photo: Promo
Massimo/ Photo: Promo

– Počastvovan sam što sam dobio priliku da budem deo ove posebne priče. Učestvovati u ovom pionirskom događaju zaista je nešto jedinstveno. Veselim se stati pred 200 posetilaca u prekrasnom Lisinskom, ali isto tako posebno me raduje što ćemo za gledaoce kod kuće prirediti poseban show. Koncert će se istovremeno prenositi do vaših domova tako da ćete u stvarnom vremenu svedočiti istoriji. Ovakvi eventi, koji spajaju stvarno i virtualno, s obzirom na situaciju u svetu i kod nas, budućnost su našeg posla, jer jedino na taj način našu muziku možemo približiti široj publici – rekao je Massimo.

Photo: Promo
Photo: Promo

Šta je virtuelni koncert i kako kupiti virtuelnu ulaznicu?
– Virtuelni koncert je nadogradnja i proširenje fizičkog događaja koji vam omogućuje potpuno novo iskustvo i učestvovanje na događaju iz udobnosti vlastitog doma
– Virtuelnom koncertu možete da pristupite iz svih delova sveta
– Virtuelnu ulaznicu kupujete na www.entrio.hr – sam proces kupovine jednak je kupovini ulaznice za fizički događaj
– Po završetku kupovine, umesto uobičajene ulaznice, na mail vam stiže link za direktno uključenje u virtuelni koncert
– Jednim klikom spajate se u live prenos
– Pratite koncert bez fizičke distance, bez maske, iz susedne zemlje, uz dobru čašu vina, kokice, svoju bolju polovinu, u svojoj dnevnoj sobi, s kućnim ljubimcem… Kako god poželite, jer ovo je #koncertnatvojnačin.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime