Home»Knjige»Noć knjige od 14. do 18. decembra… Pripremite svoj spisak naslova na vreme!

Noć knjige od 14. do 18. decembra… Pripremite svoj spisak naslova na vreme!

4
Shares
Pinterest Google+

Tradicionalna manifestacija Noć knjige, 23. po redu, kojoj se raduju svi knjigoljupci, održaće se od 14. do 18. decembra 2020. godine pod pokroviteljstvom Eurobank Srbije na čak 62 lokacije u knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca u 30 gradova u Srbiji i regionu kao i na sajtovima laguna.rs i delfi.rs.

Kako bismo izbegli gužve u knjižarama, brinući pre svega o zdravlju zaposlenih i čitalaca, veliki popusti primenjivaće se tokom pet dana, od ponedeljka 14. decembra do petka 18. decembra u knjižarama, a na sajtovima laguna.rs i delfi.rs tokom 24 sata svih pet dana trajanja manifestacije uz besplatnu dostavu na teritoriji Republike Srbije za sve porudžbine.

Photo:Promo (Laguna)
Photo:Promo (Laguna)

Popusti na Lagunina izdanja za kupovinu jedne knjige biće 25%, za dve 30%, za tri 35% a za četiri i više knjiga 40%, dok će se na knjige drugih izdavača koji su se priključili Noći knjige, strana izdanja i gift asortiman obračunavati popust od 20%.

Ovo će biti još jedna prilika da se po najpovoljnijim cenama kupe najnoviji svetski hitovi, knjige domaćih autora, knjige za decu, naslovi drugih izdavača kao i originalni pokloni.

Tokom svih meseci 2020. godine knjiga se pokazala kao odlično društvo i dobar način da se iskoristi slobodno vreme.

I tokom svih ovih meseci Laguna i Delfi knjižare su se trudili da knjiga uvek bude dostupna a knjižare otvorene, poštujući sve mere predostrožnosti kako bismo sačuvali zdravlje svih nas.

Pripremite svoj spisak naslova na vreme! Vidimo se tokom Noći knjige!

Photo: pixabay.com
Photo: pixabay.com
Previous post

Darko Rundek & Ekipa objavili "Brisani prostor"

Next post

Sanitarium pred finale Mobil Music Festa: Očekujemo kao i uvek - dobro zezanje i druženje sa kolegama iz drugih bendova

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *