Boj Džordž i Culture Club prave božićni koncert u Wembley Areni za 1.000 ljudi… u sigurnosnim balončićima

0
86
Culture Club/Photo: facebook@BoyGeorgeOfficial
Culture Club/Photo: facebook@BoyGeorgeOfficial

Poseban božićni nastup ikona pop kulture Culture Club, nazvan “Rainbow In The Dark”, održaće se uživo pred limitiranim brojem publike “u sigurnosnim balončićima”, a nastup će globalno moći da se prati putem Interneta

Posle izjave Boja Džorža kako ga je karantin zatekao u izuzetno kreativnoj fazi i da je napisao dovoljno pesama za barem 6 ili 7 novih albuma, Culture Club su usred pandemije korona virusa iznenadili najavom božićnog koncerta koji će se održati u Wembley Areni.

Prvobitno najavljen za 22. novembar u Royal Albert Hallu, poseban nastup, nazvan “Rainbow In The Dark”, odložen je za 19. decembar, a uz novi datum promenilo se i mesto održavanja, pa je koncert preseljen u veblijevsku The SSE Arenu.

 

Jedna od najvećih londonskih dvorana, “mlađa sestra” famoznog Wembley stadiona, ugostiće samo 1.000 fanova. U prodaji su isključivo sedeća mjesta u dvorani koja su maksimalno “raštrkana” kako bi se zadovoljili propisani uslovi. Po uzoru na nastupe The Flaming Lipsa, svaki član publike koncert će pratiti iz svog sigurnosnog balona.

Uprkos limitiranom kapacitetu i činjenici kako je, u trenutim uslovima, reč o jednom od zaista retkih (ako ne i jedinom) koncertu ovakvog karaktera, ulaznice – suprotno očekivanjima – nisu rasprodate odmah čim su puštene u prodaju. Uz ulaznice za koncert u Wembley Areni, takođe je moguće kupiti i ulaznicu za “globalni nastup” putem Interneta.

HL/Izvor: mixer.hr

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime