Home»Muzika»Arctic Monkeys sve prihode od koncerta i live albuma doniraju u dobrotvorne svrhe

Arctic Monkeys sve prihode od koncerta i live albuma doniraju u dobrotvorne svrhe

2
Shares
Pinterest Google+
Arctic Monkeys/ Photo: youtube.com printscreen
Arctic Monkeys/ Photo: youtube.com printscreen

U aprilu 2018. godine, Arctic Monkeys održali su poseban koncert u londonskom Royal Albert Hallu, na večeri koja će sada biti zauvek zabeležena.

Naime, bend je upravo objavio novo live izdanje “Arctic Monkeys – Live at The Royal Albert Hall” čiji će prihodi (kao i zarada od samog koncerta) biti donirani dobrotvornoj organizaciji “War Child UK” kako bi pokrili njihov milionski finansijski deficit s kojim će se sresti iduće godine zbog posledica prouzrokovanih korona virusom. Cilj ove fundraising kampanje je da pruži podršku u bitnim aktivnostima ove organizacije koje pomažu najugroženijim porodicama , da zaštite, edukuju i rehabilituju decu koja proživljavaju traume prouzrokovane ratnim stanjem.

MILIJARDA I ZA ARCTIC MONKEYS… EVO U KAKVOM ODABRANOM DRUŠTVU SE NAŠAO NJIHOV HIT “DO I WANNA KNOW?”

Materijal koji se našao na albumu snimili su na početku turneje “Tranquility Base Hotel + Casino” i sadrži 20 najboljih pesama benda. Album je dostupan na limitiranom prozirnom, dvostrukom vinilu, standardnom dvostrukom crnom vinilu, CD-u i u digitalnom obliku.

HL/Izvor: music-box.hr

 

Previous post

The Stranglers objavili novu kolekciju najboljih pesama iz prve dve decenije karijere... tu je, naravno, i "Golden Brown"

Next post

Koverdejlova bela zmija guta gitariste... Kroz Whitesnake ih je do sada prošlo - čak 12!

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *