“Show Me The Money”… Honey Money Gang organizuje konkurs za hip-hop autore

0
175
Oglasi
Kendi/ Photo: Nemanja Maraí
Kendi/ Photo: Nemanja Maraí

Etiketa Honey Money Gang (HMG) poziva sve hip-hop autore i izvođače da se prijave na konkurs “Show Me The Money” koji će biti otvoren od 1. decembra do 15. januara 2021.

Hip-hop je decenijama dominantan pravac na svetskoj, regionalnoj i srpskoj muzičkoj sceni. HMG želi da afirmiše i motiviše novu generaciju repera.

Reč je o jedinstvenoj, nezavisnoj hip-hop platformi koja neguje sve srodne aspekte urbane kulture mladih na lokalnom i regionalnom nivou.

Da bi izvođači učestvovali na konkursu “Show Me The Money“, potrebno je da pošalju svoju, autorsku pesmu u finalnoj verziji. Organizatori napominju da sve pristigle audio snimke uzimaju u obzir.

Formular za prijavu možete pronaći ovde.

Ognjen Kostić Struka/ Photo: Deni
Ognjen Kostić Struka/ Photo: Deni

Na osnovu dosadašnjeg rada, učinka, rezultata i uticaja koji na rep sceni kao izvođač i producent stekao, urednik HNG lejbla – Ognjen Kostić Struka sa svojim timom će da odabere pobedničku pesmu, a autor snimka će kao nagradu dobiti mogućnost da snimi profesionalni video spot.

– Stalno se priča kako ima puno talentovanih muzičara, ali nema nikoga ko bi ih podržao i dao im šansu. Ovo je ta šansa! Etiketa Honey Money Gang je tu da im omogući da pokažu drugima koliko zaista vrede –  izjavio Struka.

Jedan od najuticajnih repera regiona – Kendi, dao je svoju bezrezervnu podršku ovoj akciji etikete Honey Money Gang. Kendi će biti član žirija za izbor pobednika.

– Drago mi je da sam deo ovog projekta, koji u najtežem periodu za muzičare podržava i nagrađuje mlade talente. Afirmisani izvođači ne nastupaju, demotivisani su, verujem da neotkrivenim artistima još više znači ovaj boost i da ćemo osim pobednika, otkriti još mnogo novih i talentovanih lica – izjavio je Kendi.

Konkurs “Show Me The Monay“ će trajati do 15. januara 2021. godine, a ime pobednika biće saopšteno najdalje do 1. februara. 2021.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime