Bon Jovi objavili besplatan koncertni film… a pesme inspirisane kovidom i ubistvom Džordža Flojda

0
86

bj1

Grupa Bon Jovi objavila je novi koncertni dokumentarni film, pod nazivom “On a Night Like This – Bon Jovi 2020”. Premijera filma je održana na zvaničnoj Facebook stranici benda.

Apokalipsa sada… Bon Jovi nas vode u šetnju pustim ulicama Njujorka u spotu “Do What You Can”

Ovaj specijal je fokusiran na njihov nedavno objavljeni studijski album “2020”. Kao i svim ljudima širom sveta, i životi članova benda Bon Jovi  okrenuti su naglavačke zbog pandemije korona virusa. Ne samo što su odloženi planovi za njihov novi album, već je odložena i planirana turneja.

Bon Jovi/Photo: YouTube printscreen
Bon Jovi/Photo: YouTube printscreen

Koncertni dokumentarac je snimljen u Nešvilu i prikazuje bend u pripremi za koncert, kojim predstavljaju nove pesme.

– U senci izazovnog vremena koje je zadesilo ceo svet, video materijal prikazuje duh žive muzike i njene sposobnosti da spaja ljude – piše u saopštenju benda uz film.

Okrenuli se socijalnim temama… Bon Jovi objavili spot za novu pesmu “Unbroken”

“2020” je objavljen oktobru, i predstavlja 15. studijski album benda. Pojedine pesme su izmenjene, kako bi reflektovale aktuelne događaje 2020. godine, kao što su “Do What You Can” i “American Reckoning”, inspirisane korona virusom i ubistvom Džordža Flojda.

Za frontmena Džona Bon Džovija, ove promene su mu, kaže, omogućile da ima “drugačije viđenje šta album “2020” predstavlja kao umetnost”, i da ga svetu prikaže kao “svoje viđenje stvari”.

Instalirajte našu android aplikaciju i sve najnovije informacije iz sveta muzike i urbane kulture biće na samo jedan klik od vas

https://www.youtube.com/watch?v=XLqY2I0__Dc

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime