Home»Kult»Noć kada je Maradona pretio smrću Liamu i Noelu Galageru…

Noć kada je Maradona pretio smrću Liamu i Noelu Galageru…

4
Shares
Pinterest Google+
Liam i Noel Galager sa Maradonom/Photo: Twitter printscreen
Liam i Noel Galager sa Maradonom/Photo: Twitter printscreen

Brojni muzičari obožavali su Dijega Armanda Maradonu pa su se dirljivim porukama oprostili od njega. Jedan od njih je i Liam Galager, pevač grupe Oasis, koji je na Twitteru napisao “Pravi rock‘n’roll fudbaler, niko nikada neće biti kao on”. Međutim, Liam Galagher i njegov brat Noel imali su priliku da upoznaju Maradonu 1997. godine u Buenos Airesu, što je Liam i opisao pre tri godine u jednom od intervjua.

– Bili smo na turneji po Argentini. Pošto smo seli kako bi popili piće u bar je upalo tridesetak osoba. Pomislili smo ‘koji se k…. događa?’. Sting je takođe bio u baru plačući kako mu je garderoba opljačkana. Ubrzo, shvatili smo da je došao Maradona. Otišao je na sprat bara zajedno s tim jebenim ludacima i gomilom prijateljica noći – prisetio se Liam događaja iz 1997. godine.

Zlatna ribice – izvini! Ljudi su gluplji… Tviteraši oplakuju Madonu umesto Maradone

Braći Galagher prevodilac je ubrzo objasnio kako im je dozvoljeno da se upoznaju s Maradonom.

– Popeli smo se gore, tamo se svašta događalo, Maradona je na sredini sobe žonglirao s čepom od boce. Oči su mu bile razgoračene, ni naše nisu bile daleko od toga. Rekao sam ‘Čudna je atmosfera ovde, hajmo da se na brzinu fotkamo s njim i odjebimo odavde’.

Instalirajte našu android aplikaciju i sve najnovije informacije iz sveta muzike i urbane kulture biće na samo jedan klik od vas

Tako je i bilo, fotografisali su se, a Maradona je, prema Liamovim rečima, nastavio da balavi po prijateljicama noći. U tom trenutku prišao im je prevodilac i rekao: “Maradona mi je rekao da vam kažem da će vas ubiti ako odete s nekom od ovih kurvi”.

Braća Galagher i danas su živi i zdravi. I dive se Maradoni.

Pogledajte kompletan intervju Liama Galaghera:

HL/Izvor: nacional.hr

Previous post

Devet upečatljivih dokumentarnih priča na Merlinka festivalu

Next post

"Dara iz Jasenovca" srpski kandidat za Oskara

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *