Home»Muzika»Homeland»Članovi Riblje Čorbe se opraštaju od svog Miše… Bora: Nismo se tako dogovorili! Vicko: Kao da sam izgubio brata; Džindžer: Ne mogu da pričam…

Članovi Riblje Čorbe se opraštaju od svog Miše… Bora: Nismo se tako dogovorili! Vicko: Kao da sam izgubio brata; Džindžer: Ne mogu da pričam…

6
Shares
Pinterest Google+
Riblja čorba/ Photo: AleX
Riblja čorba/ Photo: AleX

Miša Aleksić, bas gitarista legendarne rok grupe Riblja čorba, preminuo je danas u 67. godini.

On je bio na lečenju od korona virusa u KBC Bežanijska kosa, a stanje mu se pogoršalo i bio je prebačen na respirator. Nažalost, ovu bitku Miša nije uspeo da dobije.

PREMINUO MIŠA ALEKSIĆ… LEGENDARNI BASISTA RIBLJE ČORBE IZGUBIO BITKU SA KORONOM

– Jutros  je umro moj brat Miša, borio se kao lav do poslednjeg daha – ovako je posle vesti o smrti Miše Aleksića za Novosti rekao Bora Đorđević.

– 42 godine smo svirali zajedno i ne mogu da zamislim da ga više nema. Više od četiri decenije se nikad nismo ni ružno pogledali, a kamoli posvađali. Ne mogu da zamislim svirku bez njega. Dogovorili smo se da umremo na bini a on požurio. Hvala ti brate na svemu – rekao je u suzama Bora Čorba.

Njegov dugogodišnji prijatelj i kolega iz Riblje čorbe, bubnjar Miroslav Milatović Vicko skrhan je bolom posle tužne vesti.

– Užasno mi je teško, sa njim sam počeo da radim i pre Riblje čorbe, znamo se 45 godina… Bio mi je kao brat, kao da sam brata izgubio – rekao je za Novosti Vicko.

Potresen je gitarista Riblje čorbe Vidoja Božinović Džindžer.

– Nisam u stanju da pričam – uspeo je samo Džindžer da izusti kroz suze i jecaj.

HL/Izvor: novosti.rs

Previous post

Preminuo Miša Aleksić... Legendarni basista Riblje čorbe izgubio bitku sa koronom

Next post

Petar Janjatović: Riblja čorba nikada ne bi uspela bez Miše

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *