Sting objavio duet sa Cukerom i najavio album “Duets” za mart 2021.

0
59
Sptember, cover
September, cover

Legendarni Sting objavio je pesmu “September”, duet s italijanskom muzičkom ikonom Cukerom preuzet s predstojećeg izdanja “Duets”, koji na jednom mestu okuplja njegove omiljene muzičke saradnje.

Sting je duet s popularnim talijanskim muzičarem najavio putem društvenih mreža, istovremeno otkrivši pratiteljima njihovu zajedničku fotografiju koja je ujedno i naslovnica singla. Produkciju pesme potpisuje Sting, dok je za miks zaslužan nagrađivani audio inženjer Robert Orton.

STING U DOKUMENTARCU “HAVE A GOOD TRIP…”: PSIHODELIČNE DROGE NISU ODGOVOR NA SVE PROBLEME OVOG SVETA, ALI BI MOGLE DA BUDU POČETAK…

Kroz svoju uspešnu i dugu karijeru, Sting je radio s nizom muzičara – među njima su kantautor Čeb Mami, rok ikona Erik Klepton kao i Meri Džej Blajdž, jedno od najuspešnijih imena R&B muzike. Uz saradnje koje ostvario s njima, na albumu “Duets” će se naći i “Don’t Make Me Wait”, duet sa Šagijem preuzet s njihovog Grammyjem nagrađenog zajedničkog albuma.

Iako je album “Duets” trebalo da stignhe na police 27. novembra, kantautor je otkrio kako je zbog poteškoća izazvanih aktuelnom pandemijom njegovo obavljivanje pomereno na 19. mart 2021. godine.

HL/Izvor: soundguardian.com

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime