Home»Mobil Music Fest»Natalija Milosavljević, član žirija MMF: Uživam u poletnom usijanju kakvo mogu da imaju samo mladi bendovi

Natalija Milosavljević, član žirija MMF: Uživam u poletnom usijanju kakvo mogu da imaju samo mladi bendovi

4
Shares
Pinterest Google+
Natalija Milosavljević/Photo: Privatna arhiva
Natalija Milosavljević/Photo: Privatna arhiva

Danas vam predstavljamo još jednog člana žirija Mobil Music Festa, glavnu urednicu Radio Novost Natalliju Milosavljević.

Na Radiju S je provela 14 godina, a u njenom glasu slušaoci uživaju već 22 godine. Počela je na Radio Rodi, gde joj je učitelj bio pokojni Dragan Jelić, legenda radio-novinarstva. Urednička funkcija joj nije strana – sa uspehom je, pre petnaestak godina, vodila Radio Perper, tada jednu od najslušanijih stanica u Beogradu, a od februara ove godine Natalija Milosavljević je glavni urednik Radio Novosti.

Natalija Milosavljević/Photo: Privatna arhiva
Natalija Milosavljević/Photo: Privatna arhiva

Zašto Mobil Music Fest?

– Uvek ću podržavati sve što je muzika i što se radi srcem a to je upravo MMF. Osim što je dobra prilika da se u doba šarade muzičkih pravaca i brzoprolaznih hitova napravi nešto što ostaje zauvek, MMF je prilika da se zabavimo, jer ćemo gledati sigurna sam, najzanimljivije što samo mladi bendovi sa svojim poletnim usijanjem mogu da imaju i predstave. Danas se muzika sluša na mobilnom, zašto i festival ne bi bio mobilno muzički?! Genijalna ideja!

Zato Mobil Music Fest!

Previous post

Projekcijom film "Zlo ne postoji" svečano otvoren 26. FAF

Next post

Zlatna ribice - izvini! Ljudi su gluplji... Tviteraši oplakuju Madonu umesto Maradone

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *